maanantai 6. tammikuuta 2014

Joulu paketissa

Niin se on tämäkin joulu ohi. Onneksi. Märkää, pimeää ja lösökelejä. Rytmit ovat keikahtaneet ihan päälaelleen. Tänäänkin heräsin vasta 11,30. Tuli melkein kiire, että ehti päivänvalolla PoikaKoiran kanssa lenkille. Ja joka päivä olen lenkillä käynyt. Hyvä minä.

Lomalla en meikkaa, hiukset saatan harjata, jos on jonnekin meno. Ja kun olen lenkillä käynyt, en jaksa joka kerta kuitenkaan hiuksia pestä. Niinpä tänä aamuna tukka tuntui niin likaiselta, että en viitsinyt sitä edes harjata. Ettei harja rasvoitu... Joten nyt sitten pesin sen oikein kahteen kertaan, sillä Aussiella. (Shampoo on vähän liian voimakasta minulle, säännöllisesti käytettynä se kuivattaa liikaa päänahkaani)

Ihana arki alkaa jälleen. Huomenna päivä on jo 44 minuuttia pidempi kuin talvipäivänseisauksen aikaan. 

Hei hei tontut. Tavataan vuoden kuluttua!

6 kommenttia:

 1. Yllättävän paljon päivä pidentynyt. On ollut sen verran harmaata joka päivä, ettei sitä juuri ole huomannut. Onneksi tänään satoi lunta (muuttuukohan vedeksi?) ja saataisiin vielä hiihtoladut kuntoon, sitten olisin tyytyväinen. Lenkkeily koiran kanssa on jäänyt vähäiseksi ja tämä johtuu koiran laiskuudesta. Ei omasta. Olen sentään käynyt kerran viikossa uimassa ja joogakin alkaa tällä viikolla. Normaaliarki on joskus tervetullutta.

  En minäkään meikkaa vapailla, jos ei ole jotain kyläreissua tms. tiedossa. Se on vaan ihme juttu, että kun rönttösvaatteissa ja tukka likaisena ja ilman meikkiä menee kauppaan niin siellä on kaikki tutut yhtä aikaa. Kerrankin näin yhtä entistä työkaveria pitkästä aikaan ja hän sanoi, etten ole yhtään muuttunut. Joo, aina yhtä räjähtäneen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran mökillä hajosi kahvinkeitin. No ei kun paikkakunnan kaupasta ostamaan uusi. Tukka likaisena, mökkivaatteet päällä ja kumisaappaat jalassa. Myyjä aloitti esittelemällä keitintä, jonka hinta oli 19,90 euroa... Ostettiin kuitenkin vähän laadukkaampi. Ehkä huolitellulla olemuksella olisi saanut toisenlaista palvelua...

   Poista
 2. No eipä oo sun tonttuloillas yksinäistä, kun on paljon kavereita vierssä, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaamista hankaloittaa se, että hiippalakkien on pysyttävä suorassa... Vuosien kuluessa moni lakki olisi aika epätoivoisen näköinen.

   Vierailulla ollut ystäväni totesi joukosta puuttuvan etnisesti erinäköisen tontun... Sitä odotellessa.

   Poista
 3. On sulla siinä tonttupoikineen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 69 tällä hetkellä. Vaan on niitä kerättykin yli 20 vuotta...

   Poista