perjantai 24. tammikuuta 2014

Viikonloppu

Viikonloppu. Ihanaa! Viikko on jälleen hujahtanut ohi ilman sen ihmeempiä ja kuitenkin tohinaa täynnä. Joka päivä, kun tulen töistä kotiin, istun tietokoneelle. Käyn ensin läpi lukemani blogit, vilkaisen facebookin ja luen iltapäivälehtiä. Vasta viimeiseksi katson työsähköpostin. Toki katson sähköpostia töissäkin, mutta kun sinne saattaa tupsahdella työasioita milloin tahansa. Muistan, kun muutama vuosi sitten tulin perjantaina rättipokkiväsyneenä kotiin. Ajattelin nauttia ihanasta, keväisen lämpimästä viikonlopusta kaikilla mausteilla. Mutta mitä vielä! Silloisen sivuhommani kustantaja oli pistänyt sähköpostiini klo 15.58 kokonaisen kirjan oikoluettavaksi viikonloppuna... Prk... En lukenut, lähdin mökille. Eikä tullut potkuja...

Pakkaset saisivat jo hellittää. Tänään pystyin pitkästä aikaa lähtemään lenkille PoikaKoiran kanssa. Toivottavasti pakkanen pysyy siedettävissä lukemissa koko viikonlopun. Ja aurinkokin saisi näyttäytyä.

Varasin tänään maanantaiksi ajan optikolle. Näissä nykyisissä laseissani ei ole mitään vikaa, mutta nämä ovat tylsät. Haluan, että laseissani olisi joku "se juttu, kiva juju". Jos en löydä sopivia pokia, en osta väkisin mitään.

Nyt sohvalle rentoutumaan ja huomenna viimeiset joulu-/kaamosvalot parvekkeelta pois!

Lenkillä bongattua

2 kommenttia:

  1. Pakkasten hellittämistä toivotaan täälläkin päin. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista