tiistai 28. tammikuuta 2014

Terveen kirjoissa ja 500. postaus

Voi äly. Tämä on 500 postaus tälle palstalle. Jostain kummasta syystä sitä juttua näkyy kumpuavan. Joskus enempi, joskus vähempi. Ja joka juttua on ainakin joku eksynyt lukemaan. Kiitos kaikille mielenkiinnosta! Vai uteliaisuuttako se on? No, kuitenkin... Kyllähän tämä blogi-maailma tempaisee mukanaan. Joinakin aikoina luen erittäin paljon blogeja, joskus seuraaminen jää taas hieman vähemmälle. Mutta niinhän se on elämässäkin, ei ole aina samanlaista ja tasaista. Ja monta mukaavaa blogi-kaveria täältä on löytynyt.

Eilen kävin siellä lääkärillä kuulemassa tuloksia. Kaikki on ihan ok. Jopa kolesterolit olivat kohdillaan, ei ollut lääkärillä mitään valittamista. Eli joku hyöty tästä painon tarkkailusta on ollut. Mutta ne verenpainelääkkeet sain. Jotenkin tuntuu ihan kamalalle. Tänään otin aamulla ensimmäisen, eli kuulun nyt sitten "Verenpainekerhoon". Kohta varmaan pitää ostaa dosetti :)

Ja kävin valitsemmassa uudet silmälasien pokat. Saas nähdä, miten se valinta osui kohdilleen. Nyt en edes muista kehysten merkkiä. Kissamaisista en pidä, isot korostavat silmäpussejani, nykytrendin paksut ovat liian raskaat... Värin pitää olla musta, ruskea tai punertava... Linssien pitää kuitenkin olla sen verran isot, että päätteellä työskentely onnistuu ilman pään liiallista taaksekallistelua. Vaativa asiakas...Iltapäivän auringon viimeiset säteet loivat taidetta autohallin seinälle. Saisikohan näistä ne canvastaulut?

8 kommenttia:

 1. No ei ihan yhtä lääkettä varten tarvitse dosettia. :-)
  Hienoja kuvia! Voisi tulla hyviä canvastauluja.

  VastaaPoista
 2. Mä ajattelinkin, että ostais sen ikään kuin varalta, hih. Tosin äidinkin lääkkeet on annospusseissa...

  VastaaPoista
 3. Osta sellainen minidosetti, jossa siis vain yksi lokero per päivä. Minulla vitamiinipillerit sellaisessa, se on kiva! :)

  Sopivia paineita ja mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silloin voi aina tarkistaa, että onkos päivän pilleri otettu!

   Poista
 4. Onnittelut 500:sta postauksesta!

  Mulla on jossain kaapin perukoilla perintödosetti. Taitaa olla peräti mummini jäljiltä :D. Joskus kun tuli syötyä monenlaista vitamiinitabua laittelin ne dosettin :).

  VastaaPoista
 5. Joo, minusta se olisi sellainenen muistin helpottaja. Pariksi viikoksi tabut dosettiin. Ei tarvitse miettiä, onko otettu... Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista
 6. Onnia onnia! Niihä se o, joskus o elämä niiii hektistä, että blogien seuraamissee ei kertakaikkiaa riitä aika, köö o kaikennäköstä viritystä ja hommaa, joskus sitte kahalaa usiammanki tekstin omista suokkareistaan. Mihi se aika oikee häviää, tuntuu että päivät ja viikot, vuojekki, vaa vilahtaa ohi ja kaikennäköstä vempelettä o muka elämää helepottaan, o tiskikonneet ja pesukonneet sun muut, aatteleppa köö vielä pitäs kaikki iha ite tehä :D

  Mukavaa loppuviikkua Manta ja tervetulua "verenpaine"-kerhoon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siitä huolimatta koti muistuttaa jokus ihan menneitten majaa... Vaikka on noita mööpeleitä.

   Poista