lauantai 1. helmikuuta 2014

Selkä

Tästä blogista taitaa tulla nyt oikein valitus-blogi! Nimittäin eilen töissä, puolenpäivän aikaan, selkä kipeytyi ihan totaalisesti. Ihan alle viidessä minuutissa. Sama vanha vaiva, olisikohan välilevyllä mitään tekemistä asian kanssa? En pystynyt juuri muuta kuin kävelemään tai istumaan tönkkösuorana. Onneksi kotona on Wave-divaani, joka nimensä mukaisesti on aaltomainen ja jossa pystyin illan jotenkuten oleskelemaan.

Aamulla sängystä nouseminen oli yhtä tuskaa. Pyykkejä en pystynyt laittamaan pesukoneeseen. Istua pystyi vain yhdessä asennossa. Olisi pitänyt lähteä käymään äidinkin luona, mutta minun piti soittaa, että en kertakaikkiaan voi istua autossa niin pitkää matkaa.

Särkylääkettä suuhun ja takaisin sänkyyn. Mutta kuten joku on sanonut "ei kipeä selkä makaamalla parane", pakotin itseni toisen särkylääkkeen avulla ylös ja kauppaan. Se hyöty kipeästä selästä on, että eipä tullut mielenkään käydä vaateosastolla, edes "vain katselemassa". Ja kyllähän tuo selkä on päivän mittaan vertynyt, muutamassa asennossa enää vihlaisee ikävästi. Mutta keittiöön löysin tabletit Pentikin alesta :)


Ja mistä se johtuu, että etenkään miehet eivät osaa joustavaa kassa-käyttäytymistä? Tänään edelläni oli nuorehko mies, joka oli unohtanut punnita jonkin ostoksen. No, sitä sattuu. Mutta kun kassa lähti punnitsemään tuota ostosta, mies tuijotteli vain eteensä. Hän ei tehnyt elettäkään, että olisi tuona luppo aikana esim. pakannut ostoksiaan. Nainenhan pystyy pakkaamaan ostokset, puhumaan kännykkään ja hoitamaan lasta samalla, kun kassa pistää hihnalle ostoksia. Ja kaikki on pakattu, kun maksun aika on!

Kevään ensimmäiset


10 kommenttia:

 1. Ihanat tabletit ja tulppaanit. Niin keväisiä.
  Pikaista paranemista selälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Aina kukkia ostaessani (vaikka ostankin niitä harvoin) tuntuu, että tuhlaan...

   Poista
 2. Voi ei... tiedän niin tuon selkäkivun. Ikävä vaiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sen tietää, että kun ikää tulee lisää, se ei ainakaan parane.

   Poista
 3. Mä ostin eilen myös "kevään" ensimmäiset tulppaanit.

  Selkävaivat on kurjia. Toivottavasti helpottaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan hierojalle lähteä. Aviokki ehdotti Mobilattia, mutta se on niin ällöttävän limaista.

   Poista
 4. Toivottavasti selkäs on jo notkeempi. Mulla sama vaiva ja parempi on tosiaan lähteä köpöttelemään heti kun kivuilta pystyy.

  Keväisen kauniit kukat ja tabletit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kevättä kohti mennään, sisustuksessakin. Ja tänään pääsee taas ilmojen puolesta köpöttelemään koiruliun kanssa.

   Poista
 5. Kyllähän se vaan niin on, että aina valitsemasi kassajono vetää hitaimmin. Kerran ystävä antoi kullanarvoisen neuvon: älä ikinä mene kassajonoon, jossa edelläsi olevilla ihmisillä on vaatteita kauppaostosten joukoissa. Vaatteista puuttuu aika hinta, koodi tai molemmat. Lisäksi vaatteista poistetaan hälyttimiä, henkareita tms. On muuten hyvä neuvo ja nykyään valitsen marketista vain ruokaa ostavien jonon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki! Jotenkin vaan tuntuu, että marketeissa kaikilla muilla on aina kärrykuormalliset ruokaa ja minä valitsen aina sen hitaimman jonon. Paitsi yritän joskus rauhoittaa itseäni miettimällä "ole rauhallinen, ei ole kiire"

   Poista