tiistai 25. helmikuuta 2014

Pieni moka

Voi kuinka helppoa tuo matkojen varailu onkaan nykypäivänä. Ja rahatkin menevät helposti tililtä samantien... :) Mutta tosi tarkkana tuossa tilaamisessa pitää olla. Varmistelin moneen kertaan, että päivämäärät tulivat oikein. Sitten lomakkeeseen piti kirjoittaa puhelinnumero lipun saamiseksi kännykkään. Jostain kumman syystä pistin alkunumeroiksi ikivanhan liittymäni numerot 040, vaikka nykyisen liittymäni numero alkaa numeroilla 050. Aluksi ajattelin, että väliäkös tuolla. Saanhan liput sähköpostiini. Mutta mieleeni hiipi epäilys, voiko joku käyttää noita lipputietoja hyväkseen? Mutta onko kenelläkään edes samaa puhelinnumeroa kuin minulla? Paitsi tietenkin tuo ennenvanhaisen operaattorin alkunumero. 

Aamulla soitin huvikseni "omaan" numerooni alkunumeroilla 040. Ja voi jee. Sieltä vastasi joku möreä ääninen Sami... Juuri sellainen nuorehko tyyppi, joka osaisi käyttää lipputietoja hyväkseen. Selitin hänelle asian ja soitin samantien Finnairin lippupalveluun ja muutin numeron oikeaksi. Eli pieni moka, pieni vaiva, mutta kuitenkin piti taas tehdä moka. No, kaikki on opiksi.

Nyt aion sulkea tuon matkan pois mielestäni pariksi kuukaudeksi. Tässä on talviloma ja pääsiäisloma sitä ennen. Mutta kiva se on tietää, että keväinen Eurooppa odottaa!


Montako kirkontornia löytyy kuvasta? Suurin osa taloista on kunnostettu tosi hyvin, osassa kunnostaminen on vielä vähän vaiheessa. Hotellin ikkunasta otettu kuva. Etenkin tuon vasemmalla olevan keltaisen talon nurkkaparvekkeet ovat tosi kivoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti