torstai 6. maaliskuuta 2014

Tavarakaaos

Oletteko nähneet Petri Luukkaisen elokuvan Tavarataivas? Elokuvassahan päähenkilö vie kaikki, siis ihan kaikki, tavaransa varastoon ja saa hakea sieltä yhden tavaran päivässä. Yhtenä ideana on nähdä, kuinka vähällä ihminen loppujen lopuksi pärjää.

Tammikuun alussa Hesarissa oli juttua naisesta, joka päätti elokuvan juonesta käänteisesti luopua yhdestä tavarasta päivässä. Tuota samaa ideaa toteuttaa parhaillaan myös eräs ystäväni. Hän päivittää kuukausittain fb:n sivuilla, mitä on kuukauden aikana heittänyt roskiin/antanut toiselle/pistänyt kierrätykseen. Minä ihastuin ajatukseen heti. Olen katsellut tuota hänen listaansa melkeimpä ihaillen. Minäkin voisin luopua aika paljosta nurkissa pyörivistä asioista. 

Tänään aloitin jollain tasolla. Jostain syystä työhuoneen kaappiin on kertynyt tavaraa enemmän kuin laki sallii... Ja tuo siivo...


Nyt siivosin nuo kaksi ylimmäistä hyllyä. Iso kassillinen tavaraa suoraan roskiin. Ainakin kymmenen pakettia kalvotusseja. Latureita, nappikuulokkeita, tyhjiä pahvirasioita (niihinhän voi pakata vaikka joululahjoja!), vanhoja aurinkovoiteita... ja kaikenmaailman kasseja ja pussukoita. Mutta löytyi myös hyvä paketti kynttilöitä ja avaamaton Kanebon ripsiväri. Nuo alahyllyn lasten opetus- ja peli DVD:t pitänee säilyttää. Niihin on mennyt aikanaan iso kasa rahaa. Niillähän on kohta museoarvoa.

Ja ai jaa, täälläkö nämä minun etsimäni talvihansikkaat ovat :)

2 kommenttia:

  1. Kaappien kaaoksen kesyttäminen keventää kummasti! 5xK! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Kierrätys kalahti kiville, kakki krääsä kaatopaikalle!

      Poista