tiistai 18. syyskuuta 2012

Karhukirje

Minulle tuli tänään postissa karhukirje taloyhtiöltä. En ollut uskoa asiaa todeksi. Siis minulle tulee karhukirje, joka maksan laskut aina säntillisesti eräpäivään mennessä. Hermostuin asiasta totaalisesti. Asiaa ei helpottanut yhtään, että luin kirjeen väärin. Siinä luki "veloitukset 2476€". Siis liki 2500 euron lasku! Mutta huh! Onneksi laskun tarkempi tarkastelu osoitti, että olen maksanut noin paljon, siis taloyhtiö on veloittanut minulta tuon kyseisen summan. Ja karhuttavana oli 80 euroa. Se johtuu typerästä näppäilyvirheestä (joita minulle putkahtelee näihin teksteihinkin aika usein). Olisi pitänyt näpytellä edellisessä vastikkeessa 284 €, olin näpytellyt 204 €. Typerä huolimattomuusvirhe joka tapauksessa, koska perintäkulut ovat 8 €.

Tänään oli taas pitkä kokous. Söin kinkkupiirakan palasen ja yhden pienen muffinin. Oikeastaan se oli hyvä, koska nyt kotona minun ei tarvinnut syödä läheskään niin paljon kuin tavallisesti. Ja klo 18.00 jälkeenhän minä en syö mitään. Ja ajattelin tänään yrittää juoksulenkkiä. Sitä ei ole tapahtunut viimeiseen viiteen vuoteen.


Näitä perkataan nyt!

2 kommenttia:

  1. Mä kans kiukustuin tänään laskusta, joka oli Visa-lasku. En käytä visaa ollenkaan, vaikka se mahollisuus kortillani onkin, mut joskus tulee vahingossa valittua se maksaessa, tai joskus myyjä on näppäilly kans väärin.

    VastaaPoista
  2. Joo, aluksi minäkin nostin vahingossa Visan puolelta käteistä, kun se mahdollisuus tuli automaateille. Piti ihan ajatella, kumpi on credit ja debit...

    VastaaPoista