lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksy

Harmaata, masentavaa, tihkusadetta... siis syksy. Missä ovat kuulaat ja raikkaat syysaamut? Tänään lähdetään pistämään mökki talviteloille. On me siellä joskus oltu myöhempäänkin, mutta nyt tuntuu siltä, että tämän vuoden mökkeilyt on mökkeilty. Johtuu osittain siitä, että siellä ei nyt tällä hetkellä ole mitään järkevää tekemistä. En minä sitä tekemistä niin kamalasti kaipaa, mutta pimeä tulee niin aikaisin ja tekemiset rajoittuvat lähinnä tv:n töllöttelyyn. Aviokille tuo tekemättömyys on isompi ongelma. Saatiin puusavottakin päätökseen. Tai Aviokki sai. Polttopuita on sitten ainakin 10 vuodeksi eteenpäin. Ensi vuonna odottaa ulkoseinien maalaus. Tai Aviokkia odottaa. Marjat on poimittu ja saatu. Tai Aviokki on poiminut ja saanut veljeltään. Mutta on siellä minullekin yksi homma. Kasvatuslaatikoiden tyhjennys ja muokkaus ensi kesää varten.


Kuva on otettu joskus keskikesällä. Aivan liian paljon kasveja aivan liian tiheässä. No, tietääpähän mitä tehdä toisin ensi kesänä.

Söin eilen töissä kaalilaatikkoa. Se oli aivan ihanaa. Ajattelin, että pärjään sillä koko loppupäivän. Mutta. Kotona iski jälkiruokahimo päälle. Söin ison annoksen jäätelöä ja murskasin siihen vielä keksinmuruja päälle. Nyt ei sitten enää ole onneksi jäätelöä. Eikä keksejä.

2 kommenttia:

  1. Täällä ja odotellaan kovasti kuulaita ja raikkaita syysaamuja. Syksy on parhaimmillaan oikeinkin mukaa vuoden aika.

    Noi kaapissa olevat jäätelöt ja keksit on aika pahoja. Mä yritän pitää kaapit mahdollisimman tyhjinä herkuista.

    VastaaPoista
  2. Joo, se on parasta. Mulla on tullut paha tapa syödä jokin jälkiruoka... yleensä jäätelö.

    VastaaPoista