sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Normi viikko edessä?

Kahdesta työntäyteisestä viikosta selvitty! Työajat paukkuivat ylitunneille aamusta ja illasta. Toinen lauantaikin meni töissä. Jospa nyt olisi normi viikko edessä. Paitsi... Pitää muistaa hakea tytär lentokentältä ja TyKy-päivä (työkykyä ylläpitävä "virkistyspäivä", minua kyllä lähinnä v....taa nuo päivät, olisi tässä muitakin kiireitä). 

Niin, ja poikani häät. Eivät ole isot juhlat, pikaisesti maistraatissa vihitään arki-iltana. Nimittäin tuo ulkomaille töihin meno ja siellä pariskuntana eläminen on paljon helpompaa, jos on naimisissa. Katolinen maa. Aina he ovat pienistä häistä puhuneet, mutta nämä ovat kyllä tositosi pienet häät... Mitäpä minä aikuisten ihmiseten päätöksiin puutun. Minä olen eronnut poikani isästä ja morsiammen vanhemmat ovat eronneet. Ja kummatkaan eronneet vanhemmat eivät tule toimeen keskenään. Ei ollut kummallakaan "sivistynyt" ero. Joten parempi näin, ei joudu kukaan epämiellyttävään tilanteeseen. Mutta toisaalta, onhan se kamalaa, kun lapset joutuvat miettimään jopa omia häitään vanhempiensa tunteiden kautta. Minä kyllä sanoin, että jokainen saa järjestää sellaiset häät kuin itse haluaa. Ei siinä tarvitse vanhempien tunteita ajatella.

Elämä on.
Tuoksuherne hempeänä.

2 kommenttia:

  1. Siis oletko menossa poikasi häihin eli onko sinne kutsuttu lähimpiä vai pelkät kaksi todistajaa? Kiireiseltä viikolta kuulostaa. Tykyt on kieltämättä välillä rasittavia.

    VastaaPoista
  2. Siellä oli vain kaksi todistajaa, viran puolesta. Oli puhetta, että järjestämme sitten yllätysjuhlat myöhemmin sukulaisille ja muille tuttavilla. Tämä tuli niin äkkiä.

    VastaaPoista