tiistai 12. helmikuuta 2013

Odottelua

Aviokki on ollut tänään sairaslomalla. Ihan rehellinen oksennustauti. Odottelen tulevaa... Maha on ainakin löysällä.

Olen ennenkin kirjoitellut television ruokaohjelmista. Olotilan selviämistä odotellessa tämä ilta vierähtääkin mukavasti erilaisten ruokaohjelmien parissa. Ensin kuudelta Jamie Oliverin etniset herkut. Sitten puoli tuntia odottelua ja seuraakin valitsemisen vaikeus. Katsoako Nigellan uudet herkut vai Neljän tähden illallinen? Hmm. Taidan taipua Neljän tähden illallisen kannalle. Sitten MasterChef Suomi ja perään Top Chef Suomi. Tarkistin muuten nuo kirjoitusasut. Ainakin paikallisessa lehdessä edellisen nimi oli kirjoitettu yhteen ja jälkimmäisen erilleen. Edellisessä MasterChefissä teki kyllä tiukkaa katsoa sitä kanin nylkemistä... Itse en varmaan olisi pystynyt siihen.

Omasta mielestäni minä olen vastustuskykyisempi kuin Aviokkini. Sillä on aina jokin pöpö päällä. Jospa minäkin selviäisin tällä vähäisellä "mahahan toimii ihan reippasti" -kokemuksella.

Sairaslomalainen ja "omaishoitaja"

5 kommenttia:

 1. Mitä? Tuleeko telkkarista noin paljon kokkausohjelmia? Minulla mennyt ohi, mutta en tykkää yhtään seuratakaan niitä.
  Toivottavasti et sairastu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain viime vuoden bloggauksessani luettelin yhden päivän aikan tulevia ruokaohjelmia ja niitä oli paljon... No, minä en seuraa tällä hetkellä mitään amerikkalaista sarjaa... Tapansa kullakin.

   Noissa kokkausohjelmissa on jännä seurata sitä, miten erilaisesti esim. saman ruoan voi valmistaa. Mutta itse ei sitten mitään erikoista sittenkään kokeile. On niin urautunut...

   Poista
 2. Meillä oli isäntä samasa tauvisa vuojen vaihteesa, mutta eipä onneksi tullu mulle, että saatat säästyä hyvinni! Tsemppiä sinne rojektii ja o sulla ainaki sielä hoitoapuna aika sulone ommaishoitaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun olet eksynyt blogiini! Kävin myös vierailulla blogissasi. Mahtava se poika-kakku...

   Poista
 3. Kiitos ku kävit visiteeraamasa, mää eksyin tänne sun bloggii tuolta Mintun blogin kautti, liityn lukijaksi ja tuun toistekki :D Ja aatella, kuinka se o pieni tämä maalima ku melekee naapureita ollaa... ihkua kevättä teille!

  VastaaPoista