keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Päiväunet

Voiko ihanampaa olla kuin päiväunet? Minulle noista nokosista on tullut tapa. Oikeastaan vähän turha tapa. Tarvitseeko sitä aikuisen ihmisen jatkuvasti nokosilla olla? Eikö senkin ajan voisi käyttää vähän tehokkaammin?

Tänään en ehtinyt päiväunille. Töissä meni myöhään. Kotiin tullessani söin kunnolla, sitten vähän työjuttuja ja hups -kello olikin jo puoli kahdeksan. Täytyy sanoa, että nyt kyllä nukuttaisi makeasti. Mutta pitää sinnitellä vielä jonkin aikaa ja yrittää mennä vaikka vähän aiemmin nukkumaan. Ajattelin, että en jaksa täällä blogissakaan käydä, kun väsymykseltä ei mitään kunnon ajatuksiakaan tule mieleen.

Uutisissa sanottiin, että tämä alkutalvi on ollut normaalia pilvisempi. Ja sen on kyllä huomannut. Viime vuonna kerroin, että odotan sitä päivää, jolloin aurinko paistaa vastapäisten kerrostalojen kattojen yli meidän olohuoneesen. Ne ajat alkavat olla nyt käsillä, mutta eipä ole paljoa aurinkoa näkynyt. No, eipä sitten siivouksellakaan ole niin kiire. Ei paljon pöllypallot sohvan alta kurkistele.

Onneksi joku meillä osoittaa aina sen aurinkoisen paikan, missä kannattaa ottaa pienet nokoset!

6 kommenttia:

 1. Minua jäi vaivaamaan onnistuitko välttämään eilisen päivän blogissa mainitsemasi aviokin vatsataudin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut vatsatautia, ainakaan vielä... Mutta hirveä väsynys on päällä. Aion mennä nyt petiin (klo 21.10) lueskelemaan. Ja todennäköisesti nukahdan aika pian. Ja löydän aamulla kirjan jostain peiton alta.

   Poista
 2. Joo aurinkoa lisää kiitos!

  VastaaPoista