tiistai 21. toukokuuta 2013

Alkukesän väri

Alkukesän väri on ehdottomasti heleän vihreä. Nyt näilläkin lakeuksilla voi sanoa kesän alkaneen. Ainakin lämpötilojen puolesta. Päätän aina, että nyt seuraan kevään ja kesän tuloa tiiviisti. Ja hups, kesä tuleekin sitten aivan yht´äkkiä! Parvekkeelle pitäisi ostaa muutama kukka, kasvatuslatikon hyvin itäneet taimet odottavat istutusta ja talon sisusta huutaa siivoamista.

Pyöräillyt olen joka päivä työmatkat. Sain houkuteltua Aviokinkin pyöräilemään, vaikka aluksi tulikin vaikka mitä tekosyitä: tulee hiki, reppu hiostaa, vaatteet pitää vaihtaa... Nyt meillä ainakin säästyy bensaa! Onneksi hyvät kelit näyttävän jatkvan vielä pitkään.

Mökillä koivu puhkesi näin isoon lehteen parissa päivässä viime viikonlopun heltaiden aikaan.

Alkukesän väri parvekkeelta.

6 kommenttia:

 1. Ihana vihreys! Nyt on ihanaa kun luonto on täynnä vihreen eri sävyjä.

  VastaaPoista
 2. Tämä alkukesän vihreä on kaikkein kauneinta. En voi olla ihastelematta puiden vehreyttä - vahinko, kun tämän voi kokea vain kerran vuodessa. Muutaman viikon päästä vihreä on muuttunut syvemmäksi ja tummemmaksi, eikä tunnelma ole enää sama.

  Ja mitkä ihanat aurinkoiset kelit meillä onkaan samaan aikaan kun etelässä kärvistellään vesisateissa! Kerran näinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oikein nauratti, kun manasivat tänään radiossa etelän sadekelejä. Ja kerrankin meillä mitä parhain ilma! Olivat kyllä saaneet kuulijoilta noottia, että koko Suomi ei ole sateinen.

   Poista
 3. Meillä on jo kaikki värit, piha täynnä tulppaaneita ja narsisseja keltaista ja punaista, valkoista, lilaa:) Kesä on niin täydellisen ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, olen kateellinen. Vasta tänään istutin parvekkeelle jotain... Mökin pihalla ei ole vielä mitään.

   Poista