torstai 16. toukokuuta 2013

Nyt se alkoi - kesä!

Ihana pyöräily aamulla töihin ja iltapäivällä kotiin! Sää oli mitä mainioin. Ja ennusteen mukaan sää pysyykin melko pitkään tällaisena, ei ehkä ihan näin lämpimänä. Kaikki eivät vain aamuisin osaaa katsoa lämpömittariin tai sääennustetta. Osalla vastaantulijoista oli päällään paksu toppatakki ja paksu pipo. Varmasti tarkeni! No, vastaavasti osalla oli jalassaan shortsit. Ei ehkä vielä ihan niin lämmintä :)

Ja huomenna lähdetään heti töiden jälkeen mökille. Lämpöä ei tuhlata hetkeäkään. Nyt vasta pääsen haravoimaan, viime viikonloppu kun meni siinä sateessa. Toisaalta haravointi on jo periaatteessa hieman myöhässä, mutta pitää se silti tehdä. Ja sehän on myös hyödyllistä kuntoliikuntaa. 

Myös mökin kuistin maalaaminen on tämän kevään ohjelmana. Hiominen ja maalaus pitää suorittaa melkeimpä nyt toukokuun aikana. Sitten heräävät hyttyset ja homma on vähän hankalampaa...

Joulukaktus toukokuussa!


4 kommenttia:

 1. Ihanan lämmintä ollut. Nautin ihan hulluna. Olen tosin Tampereelta, joten täällä on ollut toukokuussa monta lämmintä päivää, varsinkin verrattuna Ouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se lämmön raja on kulkenut jostain tuosta Jyväskylän korkeudelta... Tampere on aina keväisin lämmin paikka. Ei ole viilentävää merta vieressä.

   Poista
 2. Tällä viikolla olen itsekin päässyt kunnolla työmatkapyöräilyn vauhtiin mukaan. Aamulla jätin hanskat kotiin ja varmaan viikonloppuna uskaltaudun kokeilemaan, jos sitä vaikka tarkenisi pihalla olla sortsit jalassa.

  Kivaa mökkiviikonloppua!

  T. Aikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli vielä perjantaina hanskat kädessä. Tosin iltapäivällä pistin ne laukkuun ja takkikin piti ottaa puolivälissä pois päältä. Ihanan kesä!

   Poista