torstai 30. toukokuuta 2013

Kesälenssu

Eilen se tuntui jo vähän ja tänä aamuna se oli totta. Kesäflunssa. Tai itse asiassa en minä tiedä, mikä tauti tämä on, mutta kurkku on kuin raastinrauta. Aamulla ottamani Burana helpotti asiaa hiukan. Pari tyyppiä työpaikallakin valitteli samoja oireita. Ja kolmaskin, mutta häntä en ota todesta, koska hän on sellainen "myötäpotija". Eli jos sanon, että "voi että minulla on pää kipeä", niin hän toteaa siihen salamannopeasti "niin minullakin"...

Kuumetta ei ole, tai ainakaan ei tunnu siltä. Hikoillut olen, mutta siitä ei ota selvää, johtuuko se tästä kurkkukivusta vai lämpötilasta. Täällä on nimittäin jälleen yli +27°C... Olen kyllä ollut ulkonakin, PoikaKoiraa pitää ulkoiluttaa ja uittaa.

Toivon tämän kaiken menevän nopeasti ohi, sillä ylihuomenna on reissuun lähtö. Melkein yhtä lämpimään maahan kuin Suomi, nimittäin Kreikkaan. Mukaan pakkaan paljon luettavaa ja paikan päällä en aio tehdä juurikaan mitään sivistävää. Paikalliselle linnoitus-kukkulalle voisi yrittää kiivetä.

Joten bloggaukseen tulee nyt yli reilun viikon mittainen tauko. Palaa asiaan ainakin uusin kuvin. Ja yritän syödä matkalla kohtuudella. Hotellissa on nimittäin puolihoito. Se on vastoin minun periaatteitani, sillä minusta matkan yksi mukavimpia asioita on aina uuden ruokapaikan löytäminen. Vaikka saisi sitten ala-arvoisen huonoa miekkakalaa, niin onpahan sekin kokemus talletettu matkan muistoihin...

Kukkalaatikolle on varattu reissun ajaksi kastelija. Tästä tuli nyt sitten tällainen. Etualalla muistaakseni kesäleimua ja mustasilmä susannaa, punainen marketta, punainen neilikka, keltainen tähtisilmä (ei näy kuvassa yhtään), kesäleimu, inkalilja ja mustasilmä susanna. Aivan varmasti tästä(kin) tulee kesän mittaan useampi kuva.

8 kommenttia:

 1. Ihania kukkia ! Oikea väriläiskä istutus. Kaunis.

  Oikein ihanaa matkaa ! Outoa, jos Suomessa on kesäkuun alussa lämmintä. Yleensä ei ole, mutta voihan tänä vuonna olla juuri se poikkeusvuosi. Toivottavasti paranet ennen matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään muista näin pitkää hellekautta toukokuussa. Yksittäisiä päiviä kylläkin. Toivottavasti kesä jatkuu lämpöisenä muutaman ukkoskuuron virkistämänä.

   Siitepölyllä voi olla osa tässä kurkkutaudissa.

   Poista
 2. Voi, rentouttavaa ja hyväsäistä reissua! :)

  Minullakin aamuisin epämiellyttävää kurkkutuntemusta. Päättelen omalla kohdallani sen siitepölyallergian aiheuttamaksi karheudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin iän karttuessa huomaan herkistyneeni siitepölylle. Ja mäntykin kukkii täällä jo nyt, normaalisti se on kukassa vasta juhannuksen tietämillä. Eli nuo monet yhtäaikaiset kukinnot ovat varmaan osasyy tähän kurkkukarheuteen.

   Poista
 3. Hyvää matkaa ja laita muutama matkakuva blogiin. Onneksi täälläkin tarkenee, ettei käy niin kauhean paljon kateeksi. Vähän vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, kuvia otetaan! Loma on loma, vaikka kotimaassakin olisi hyvät puitteet, mutta minusta on aina silloin tällöin mukava piipahtaa juuri Kreikassa...

   Poista
 4. Mukavaa lomaa ja toivottavasti lenssu vaan uhkailee.

  Mahtava kukkalaatikko!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tämä taitaa räkätaudiksi mennä. Ei auta muuta luin kärsiä ja mennä!

   Poista