tiistai 30. heinäkuuta 2013

Perustaisinko kynsiblogin?

NO EN VARMASTI PERUSTA! Tässä taannoin keskustelin erään vanhemman tuttavani kanssa blogeista. Hän totesi "Ai, onko koirillekin omia blogeja?" No on. Ja te, jotka täällä blogimaailmassa pyöritte, tiedätte, että blogeja on moneen, moneen eri lähtöön. 

Käsityöliikkeessä käydessäni eräs mummeli kaipasi jotain ohjetta. Hänet opastettiin etsimään se netistä. Tämä on toisaalta sääli, sillä minä ainakin hukkaan monet mukavat ohjeet, jos sitä sivua ei kirjoita heti muistiin. Ja neuleohjeissa ohjeita on paljon mukavampi seurata paperilta kuin tietokoneen ruudulta. Ja käsityöblogeja niitä vasta onkin!

Kuistin maali: Teknos, sävyä en muista. Kynnet: Dior 615 Bengale ja O.P.I Polka.com NL E71

Tabletti: Pentik. Kynnet Lumene Warm Spring, Keväinen matka ja sama O.P.I

Ja eilinen ateria. Stocmannin kreikkalainen salaatti. Josta en pidä, mutta kun Aviokki toi sitä... Siinä on aivan liikaa fetaa. Joten jatkoi salaattia pilkkomalla siihen lisäksi yhden tomaatin ja palan kurkkua. Päällä perinteistä Saarioisten salaatinkastiketta. Lisäksi Tapolan Savulenkkiä ja Pirkka sinappia, makeaa. Että tämmöinen ateria... Minä otan muuten aina makkaroista kuoren pois. En vaan saata syödä sitä. Ihmetten niitä henkilöitä, jotka pystyvät syömään mm. kalan tai broilerin nahkaa. Minä en kertakaikkiaan pysty.

4 kommenttia:

 1. Miten niin, että onks koiralla(kin) blogi??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D Ettei vaan olisi kissoillakin... :D

   Poista
 2. Hienot kynnet. Mistä saa tuota koristelakkaa? Samoista Opin myyntipisteistä kuin muutkin opin lakat vai? Pitää kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvinvarustelluista OPI:n myyntipisteistä. Siinä on vain yksi huono puoli, se ei lähde itkemälläkään pois. Ostin jo aikaisemmin yhden samantapaisen koristelekan, mutta annoin sen pois. Nyt siis sorruin uudestaan...

   Poista