maanantai 1. heinäkuuta 2013

Canvastaulu

Jokunen aika sitten, kun kodissamme vapautui yksi huone, siirsin kirjahyllyn olohuoneesta pois. Ja sitten olohuoneessa alkoi kaikumaan. Pika-apuna ostin Ikeasta pari canvastaulua. Vaikka ne ovat ruskea-sävyisiä, ovat ne kuitenkin hieman eriparisia ja olen myös kyllästynyt niihin. Vaihtoehtoina olen ajatellut päällystää ne jollain graafisella kankaalla tai teettää omista valokuvistani pari canvastaulua. Olen jo googlaillut eri valmistajien vaihtoehtoja. Onko teillä kenelläkään kokemusta noiden canvastaulujen teettämisestä?

Ja se kuvien valinta...

Tämä nyt ehkä kelpaisi, mutta sille pari? Vai onko tausta liian tumma?

Tämä on epätarkka ja värit eivät mätsää ylemman kuvan kanssa.

Tämä on sekava ja liian räväkkä.

Taustan risut haittaavat. Eli ei auta muuta kuin lähteä valokuvaamaan...

5 kommenttia:

 1. Ei oo kokemusta canvaksesta, mutta mahtava idea. Entäs jos rajaat kuvaa rajusti? Tulis puoli päivänkakkaraa ja keltaisesta kokonaan vasen reuna pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Tästä näkee, että en ole minkään suuri valokuvaaja. Ei tullut rajaukset mieleenkään. Mutta aion kuvailla nyt "sillä mielellä" ja teen päätöksen syksymmällä.

   Poista
 2. Hei, Olen teettänyt tauluja omista kuvistani ja niistä tuli ihan hauskoja. Hyvä lahjaidea myös. Minusta kuvistasi tulisi hienoja tauluja, mutta rajaisin ne kuten ehdotettiin. Jos sinulla ei ole kuvienkäsittelyohjelmaa, voit ladata sellaisen netistä, esim. Photoshape on helppokäyttöinen. Kuviin voi lisätä vähän kontrastia (ohjelman avulla).
  http://foodandfeeling.blogspot.fi/2013/04/sisustaminen-omilla-kuvilla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Mä kävin myös tutustumassa tuohon sivustoon, mistä sinä olit tilannut sen taulun. Mutta kuten totesin, nyt alan kuvaamaan sillä mielellä, että jospa vaikka tauksi...!

   Poista
 3. Hei, tulee nyt vähän myöhässä kommentti, mutta itse just tilasin smartphoto.fi itelleni pari taulua. Musta oli halvat ja hyvät :) Vaikka en kuvia käsitellyt ollenkaan ennen lähettämistä

  VastaaPoista