maanantai 8. heinäkuuta 2013

Sininen kausi

Olinpa pitkän rupeaman mökillä. Tekemistäkin oli maalausurakan muodossa. Ja näkee, että ihmisestä löytyy lihaksia, joiden olemassaolosta ei tiedä mitään. Nyt on nimittäin ranne tosi kipeä. Ettei vaan jännetupin tulehdusta pukkaisi päälle. Jalkojen lihaksille teki hyvää taas kerran tuo ylös-alas -liike. Maalasin kahteen kertaan mökin kuistin lattian, puuarkun ja ovet. Lattiasta tuli ihan hyvän värinen, neutraalin ruskea. Ovien sininen olisi ehkä saanut olla hiukan tummempi, mutta mielestäni niistä tuli silti ihan mukavan väriset.

Picassollakin taisi olla sininen kausi... Ja jotain tekemistä pitää aina olla suunnitteilla. Ensi kesäksi jää tuo ovenkarmien uusiminen. Taidan ostaa uudet. Pääsee helpommalla kuin alkaa noita vanhoja hiomaan.

Ja tässä kuistilla on hyvä istuskella, jos vain ne hyttyset pysyisivät poissa. Nyt onneksi kovahko tuuli järvenselältä piti sääsket poissa. Mutta ei hevosen kokoisia paarmoja. Tuon istuskeluryhmän kunnostin jokunen vuosi sitten. Kopioin värityksen eräästä desing-ryhmästä. Sopii se tällaiseen perusryhmäänkin...

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat retrokesäkalusteet! Tuollaiset ne olla pitää, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tähän hätään en muista, kenen suunnittelamat ne kalusteet olivat, joista värin kopioin. Mutta hinta ryhmältä oli noin 400 euroa. Nämä ovat mummulan liiteristä ja maali maksoi noin 50 euroa... Ja on hyvä istua.

   Poista
 2. Ihania värejä. Mökillä on mukavaa, kun saa jotain itse käsin tehtyä näkyviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin! Kun saa jotain konkreettista aikaiseksi. Kuten sanoin, ehkä hain hitusen tummempaa sinisen sävyä, mutta tämä yllätti iloisesti.

   Poista
 3. Oi, onpas kivan näköistä! Minäkin tykkään kirkkaista väreistä sisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä väriä olla pitää. Nykyisin kaikissa sisustusohjelmissa suositaan vain valkoista... Niin kuin siinä "Huvila ja huussissakin". Ei muuten meidän mökki päässyt ohjelmaan... Joten piti alkaa itse stailaamaan!

   Poista
 4. Terkut kesälaitumilta...
  Ihanat kesäkalusteet ja mahtavan siniset ovet!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kesälomaa sinne! Kerran eräs sisustussuunnittelija sanoi, että huoneessa saa olla kolmea eri väriä, joista yhden on oltava valkoinen. Huoneeksi kait tuo kuistikin lasketaan. No, valkoista löytyy noista ovenkarmeista...

   Poista