sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Aamiainen... ei ainakaan Tiffanylla

Minä EN ole aamupalaihmisiä. En ollenkaan. Jostain kumman syystä minulle ei ruoka maistu aamuisin. Mustan kahvin voimin jaksaa ihmeen pitkälle. Voisi kait sanoa, että syön "ranskalaisen aamupalan". Eli musta kahvi ja tupakka. Paitsi että en polta. Siinä kait se syy sitten paino-ongelmiini onkin. Iltapäivällä on sitten kaamea nälkä ja mikään ei riitä.

Hotellien aamupalat menevät minulta lähes hukkaan. Ehkä tämä "brunssi" olisi minulle sopiva vaihtoehto. Harmi vaan, että siellä missä niitä tarjotaan, paikat ovat aina ihan tupaten täynnä. Täällä Pohjolassakin pystyi vähän aikaa sitten nauttimaan brunssia yhdessä kahvilassa, mutta valitettavasti se loppui, ennen kuin minä ehdin koemaistamaan sitä.

Tänään sitten yritin vääntää jonkinlaista aamupalaa. Eilen oli nimittäin ihanaa graavia siikaa kaupassa. Tarvikkeet: kaksi päivää kuivunutta patonkia ohuina siivuina, voita ja siikaa.


Iltapäivällä olisi sitten yhdet 50-kymppiset. Joten tiedossa on epäterveellinen päivä syömisten suhteen. Tuskin silti mitään makeaa syön, keskityn suolaisiin herkkuihin. Normaalia ruokaa ei ole kotiin varattuna ollenkaan.


Vanha kuva, vuosi sitten Krakovassa. Tämä meni alas, vaikka tarjontaa olisi ollut  kuohuviinistä lähtien. Muuten, en ole nähnyt tuota elokuvaa, Aamiainen Tiffanylla, vai onko se Tiffanyllä?

4 kommenttia:

 1. Itsellenikin on aamupala tullut mukaan ihan opettelun myötä. Nykyäänkin saatan aamulla lähteä töihin ilman aamupalaa ja syödä sitten töissä aamukahvilla rahkan.

  Jos aamupala tai lounas jää väliin löydän itseni iltaisin sata kertaa jääkaapilta =/.

  VastaaPoista
 2. Joskus olen yrittänyt aloittaa aamuni kaurapuurolla. Mutaa jos sen syön, niin on jo tunnin päästä nälkä... Pitäsi taas alkaa tekemään niitä marjasmootheja, joita viime talvena harrastin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei puuro pidä nälkää, jos ei syö proteiineja sen kanssa. En siis jaksa tehdä puuroa aamuisin ja olkoon tämä se syy.

   Poista
  2. Juu, ja kun sitä puurokattilaa pitää vahtia koko ajan...

   Poista