keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Nyt on lokakuu ja minusta näkee sen...

On kait jotenkin kliseistä aloittaa postausta lauseella "voi että on ollut kiirettä...", mutta niin vain on päässyt käymään. Onneksi ensi viikolla helpottaa vähän. Pääsee jopa rönöttämään sohvalle hyvissä ajoin ja katsomaan tv:tä. 

Ai niin, yksi projekti pitää polkaista alkuun. Olen vastuuhenkilönä eräässä ympäristö-projektissa. Ei siinä mitään. Mutta kun IsoPomo haki siihen kahta henkilöä, vastalauseita ei periaatteessa saanut esittää. Tai kyllähän toki sai esittää, jos vain sai suunsa auki. Nimittäin kysymys kuului "alatkoxxprojektiinvastuuhenkilöksihyvä!" Ja se, joka tulee parikseni tuohon tehtävään jää kahden viikon kuluttua vuorotteluvapaalle. Ei ollut ehtinyt sanoa sitä, kun IsonPomon "hyvä!" pamahti vastaukseksi. Eli minun pitää ikään kuin aloittaa projekti uudelleen ihan vieraan henkilön kanssa. Kuulemma joku opiskelija. Minusta se on oikeastaan ihan hyvä, hänellä voi olla tuore näkemys asiasta. Mutta on rasittavaa tehdä jotain tärkeää juttua ventovieraan ihmisen kanssa. Toivottavasti meillä "synkkaa".

Ja mukava, että loppuviikoksi on luvattu vielä lämmintä. Parvekken pelargoniassa on tuolla lehtien seassa vielä ainakin 8 kukkavartta tulossa. Mutta eivät taida enää ehtiä kukkia tälle vuodelle.


Ja viherlaatikko sen kuin kukoistaa. Vähän näkyy jo keltaisia lehtiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti