keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Laiskan naisen hullari-postaus

Täällä Blogistaniassa näkee siistejä kuvakollaaseja milloin mistäkin. Niin kuin nyt esim. Hullujen Päivien haavelistoista. Minä päätin hoitaa homman lyhyen kaavan mukaan. Eli leikkasin haluamani asiat irti lehdestä ja kuvasin ne. Koska ihan oikeasti aioin ottaa nuo paperilaput huomenna mukaani, kun sen ainoan kerran niillä päivillä käyn. Siinä vilinässä ei muistin varassa löydä mitään. Aamulla on sopivasti pari tuntia aikaa, joten aion olla heti kahdeksalta oven takana. Tai ainakin melkein.


- Eli ruokapuolelta ostan pakkaseen ja vierasvaraksi illanistujaisiin Salud cheddar-jalopeno ja  mozzarella-tikkuja, á 2,85.
- Kemikalio-osastolta ihan vaihtelun vuoksi Aussie sampoota ja hoitoainetta á 12€ pullo. Oho, onpas kallista, saa nähdä raaskinko. Tuoksu ratkaisee. Samalta osastolta myös Korresin suihkugeeliä á 12,50 pullo. Samoin tuoksu ratkaisee, mikä pullo lähtee kotiin.
- Muumi tiskirättejä á 2,90. Näitä jakelen sitten joulupukin konttiin...
- Naisten osastolta Clobalin sormikkaat 7,90 ja Noomin neuletakki 24,90.

Tässäpä nämä. Yleensä en sorru heräteostoksiin, tuskin nytkään. Enkä pidä kauppojen tungoksesta. Olenkin joskus sanonut, että kauppa ja tungos saavat minussa aikaan laksatiivisen vaikutuksen.


Olen myös taloyhtiömme "kukkavastaava". Naapurin kanssa istuttelimme talveksi kellokanervia oven viereen. Eräs "aina äkäinen muori" tuli katselemaan touhujamme. Hän totesi, että vastikkeet vaan nousevat ja taloyhtiö tuhlaa rahaa kukkiin. Voi jee... Paljonkohan tällaisen kerrostalon vuosibudjetti on? Varmaan yli 100 000 euroa, luulisin. Nuo kukat maksoivat vajaa 50€. Mutta seuraava lause sai minut lentämään persiilleni. "Nuo kukkalaatikot pitää siirtää, kun minä en näe noita kukkia ikkunastani." Silloin totesin hänelle, että oletko koskaan kuullut sellaisesta asiasta kuin yleinen viihtyvyys? En minäkään näe niitä omasta ikkunastani! Sillon tuo "muori" otti vähän sanojaan takaisin, mutta totesi "kyllä sinne sitten tupakantumppeja tumpataan..." No jos jaksaa koko talven vahtia kukka-astioiden tupakantumppien määrää, niin vahtikoot. Minä en ole edes moista huomannut.

2 kommenttia: