sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sama homma

Joskus keväällä pistin tänne tämän kuvan:

Nyt sitten kävin ostamassa uudet housut. Sama merkki, sama malli, sama koko, sama homma eli lahkeiden lyhennys. Mutta eri väri!


En vain saanut tuota housujen väriä onnistumaan valokuvaan. Kameran asetuksilla valittu toiminto "ruoka" toisti housujen värin melko totuudenmukaisena (eli "vauvan kakka"). Pöytä on sama, mutta väri näyttää todella erilaiselta. Itse asiassa etsin jotain tummanpunaisia tai vastaavia housuja, mutta tykästyin tähän keltaisensinapinruskeaan.

Ja tuo lahkeiden lyhennys on jo niin tuttu toimenpide, että eipä siinä paljoa mittoja tarvitse ottaa. Naps. Tuuma pois lahkeesta ja uusi käännössauma housuihin. Nyt on vain uusi ongelma. Mikähän pusero sopisi parhaiten noiden housujen kanssa? Minun puseroni kun ovat valittu sopimaan mustien, sinisten tai noiden pinkkien housujen mukaan...

Ja järkyttävää. Talvi saapuu kuulemma ensi viikolla. Hätäpäissäni yritin varata aikaa auton talvirenkaiden vaihtoon. Moni muukin oli näköjään samalla asialla. Yhden järkevän ajan sain, siis ajan, että ei tarvitse olla töistä pois. Ja sitten vasta myöhemmin huomasin, että samalle ajalle on sovittu eräs palaveri. Siirrän palaveria. En ala liukastelemaan kesärenkailla.2 kommenttia:

  1. Mitähän merkkiä nämä housut mahtavat olla?

    Mulla on aina toinen ongelma - ei meinaa löytyä tarpeeksi pitkiä lahkeita. Ostin syksyksi/talveksi your facen mustat "farkut", kun yf:llä riittää lahjetta minullekin.

    Nostan kyllä hattua rohkeudellesi käyttää värejä. Näiden uusien housujen kanssa voit käyttää esim. mustaa, tummansinistä tai beigeä neuletta. Ja sitten kiva huivi vaan kaulaan.

    VastaaPoista
  2. MInä käytän Gantin farkkuja. Farkkumerkkejähän on satoja. Näissä vain se takamuksen malli on minulle sopiva. Gantilla on lahkeen pituutta 34, 32 ja 30 tuumaa. Jostain syystä täältä Oulusta saa vain 34 tai 32 tuuman pituudella varustettuja farkkuja. Kesällä onnistuin saamaan Pukumiehestä siniset 30 tuuman lahkeelliset farkut. Voi että olin iloinen. Pääkaupungin merkkimyymälästä löytyy jokaista lahkeenpituutta...

    VastaaPoista