torstai 31. lokakuuta 2013

Voi ei!

Tänään kävin keskustan tavaratalossa. Siis Stocmannilla. Ja millainen näky minua kohtasikaan yläkerran taloustavaraosastolla:
Siis nyt on vielä lokakuu, olkoonkin vaikka viimeinen päivä, mutta kuitenkin. (Nopsasti kännykällä nappasin nuo kuvat, kun en nyt viitsinyt herättää mitään huomioita.) Kaupassa oli ihan valmis jouluvarustelu päällä. Joulukalentereitahan on ollut myynnissä jo liki kuukauden, mutta että tuota itse jouluakin aletaan kauppaamaan yhä aiemmin ja aiemmin. Ja voi tuota kimalluksen ja blingblingin määrää! Joulu ei ole enää pehmoisen punainen vaan kimalteleva, värikäs ja välkkyvä.

Itse aioin hoitaa ne pakolliset joululahjat alta pois tavalliseen tapaani marraskuussa. Ja muutenkin yritän selvitä koko joulusta mahdollisimman helpolla. Minä en ole jouluihmisiä, en sitten yhtään...

Niin, ja sitten siellä kaupassa olivat kaikki ne joulusuklaat. Jostain syystä suklaanhimoni on ollut tämän syksyn "lomalla", onneksi. Ei tehnyt yhtään mieli. Ja toivottavasti pysyy myös poissa. Anthon Bergin rasiassa on vielä monta herkkua jäljellä!

6 kommenttia:

 1. Minua ei aikainen joulu kaupoissa haittaa. Siinähän höslääväät. Joulu on minusta ihana, mutta lahjat rasittaa. Aina tuntuu olevan ideat hakusessa.
  Näin muuten tänään paikallisessa Prismassa samanlaisen koiramatkalaulun kuin sinulla. Joku nainen just nappasi viimeisen ja oli puoleen hintaan. Aika mainion näköinen livenäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Prismasta minäkin sen ostin, tarjouksesta!

   Ja kyllähän niitä lahjoja ostelisi, jos budjetti olisi ääretön...

   Poista
 2. Teidän Stockmannilla näyttää ihan erilaiselta kuin meidän. :( Menin innoissani ostamaan pinkkejä ja vaaleanpunaisia koristeita(kun viime vuonna ne ehdittiin myydä loppuun, kun minäkään en tykkäisi ostaa joulujuttuja näin aikaisin), eikä niitä ollutkaan. Mutta ehkä niitä on vielä tulossa... Ja tuo lumiukkokin näyttää aika kivalta... Minusta silti nuo Stockmannin koristeet ei laadultaan vastaa hintaansa. Ne näyttää kivalta isona määränä, mutta sitten kun ostaisi sen vitosen kappale maksavan joulupallon, niissä on naarmuja ja kuvioista osa on irronnut ja kimalletta jää kilokaupalla käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kimalle on kaikista kamalinta. Kerran sain joulukortin, jonka otin kirjekuoresta ja siitä pölähti sitä kimalletta kankaiselle tabletille. Vielä juhannuksenakin siinä näkyi puhdistamisesta huolimatta kimalteen välkettä aina jostain kulmasta katsottuna.

   Tuossa kuvassa ei näy, mutta siellä oli hirveän iso kasa kuppikakkujen mallisia koristeita. Tietysti kaikissa väreissä ja kimalluksessa. 5€ kappale...

   Poista
 3. En kyllä ylleensä ees haalaa pehevaani tuonne maalikylille, mutta kolome viikkua halusin käyä Stokkan herkkuosastolla, sielä ku o kaikkia ihkua ja vähä erilaista, sielä mää henkäilin ja huokailin ja hypistelin purkkeja :D :D :D No samalla halusin käyä sielä talloustarvikeosastolla ja sielä ne kuule joulua laittovat jo sillo, voi raato että alako ahistaa, jaiks. Mutta Manta, talavipäivän seisauksee ei oo ennää ku 46 päivää, jihuuuuuuuuu, kyllä me se jaksetaa ja sitte se päivä taas alakaa venymää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä onki ollu ankiaa ja pimiää. Heti ku joulu on taas ohi, mää ostan yliopiston allakan ja alan seuraamaan, miten päivät pitenee. Minnuutti minuutilta.

   Me muuten pistettiin semmoset kaamosvalot parvekkeelle. Joku vois vaikka kuhtua niitä jouluvalloiksi. Mutta kaamosvalot ne on meille!

   Ja määkö asun täsä ihan keskustasa, niin olin tännään niin poikki työpäivän jäläkeen, että en jaksanut ees Stokkan sallaatti-osastolle. Hapnkorppua ja semmosta vaan kaapista söin!

   Poista