perjantai 4. lokakuuta 2013

Väsyttää

Väsyttää. Ei jaksettu (lue: minä en jaksanut) lähteä laittamaan mökkiä talviteloille. Ja kun aloin pohtimaan paria mennyttä viikkoa, niin ei ihmekään. Kummallakin viikolla liki 8 tuntia ylitöitä ja vielä päälle viime viikonlopun lauantain korvaustyöpäivä. Täytyy sanoa, että kyllä se syö työntekijää. Ja tämä ikä. Ja leipääntyminen. Ei vaan jaksa.

Huomenna on vaan pakko jaksaa taas sinne äidin luokse. Onneksi ensi viikolle ei töiden puolesta ole sovittu kuin yksi kokous. Mutta ylimääräisiähän saattaa tipahdella tuosta vain...

Ja niin, Stockkan Hullut Päivät alkavat taas ensi viikolla. Sen verran ole niitä seurannut ja käynyt myös, että kannattaa olla tosi tarkkana, mitä sieltä osta. Ainakin vaatteiden kohdalla minä olen törmännyt lähes joka kerta B-laatuun. Valitettavasti. Mutta torstaina aion käydä :)

Viikonloppuja lukijani!


Ihania värejä pihapiirissä!

4 kommenttia:

 1. Ihania ruskakuvia. Voimia kiireiseen syksyyn!

  VastaaPoista
 2. Ei sitä aina tarvi jaksaakkaa, sen ku muistas eikä aina kantais huonua ommaa tuntua siitä ettei jaksa, me ku Manta ei olla niitä syksyihimisiä ollenkaa, ni me saahaa vielä paremmalla syyllä olla jaksamatta :D Mutta kuule talavipäivän seisauksee ei oo ennää ku vaivaset seittemänkymmentäseittemän päivää tämän päivän jäläkee, eikö kuulosta vähälle :D :D Tsemppiä meille kaikille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun sää jaksat laskea nuo päivät! Mää ostan aina vuojen alusa sen Yliopiston allakan, josta näkkee päivien pijentymisen ihan konkreettisesti. Mää en tojellakaan jaksanyt lähteä sinne mökille, pimiää, kostiaa ja kylymää. Käyvään joskus päiväseltään.

   Poista