tiistai 26. marraskuuta 2013

No nynne tuli!

Nimttäin tilaamani La Case "Paul-serkun valot". Ja aikaa ei mennyt kuin 10 päivää. Onneksi olin aamupäivällä kotona, kun posti-poika toi ne kotiovelle saakka. Helppoa kuin heinänteko tämä nettiostoksilla käyminen. Ei tarvitse näköjään liikkua kotoaan mihinkään. Tähänhän saattaa vaikka jäädä koukkuun!

Kokoaminen oli helppoa. Netistä katsoin alkuun vähän sommittelumallia, mutta lopussa menin sekaisin ja pistelin pallot oman pään mukaan valonauhaan. Valojen paikka on vielä vähän hakusessa, koska ne pitää laittaa PoikaKoira ulottumattomiin. Värisävyä en kuvaan saanut oikeaksi, muuta kaunis, pehmeä valo näistä kuultaa läpi.8 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä todella kivat! Minä olen himoinnut niitä itse valittavia, pinkin eri sävyissä, totta kai. :) Melkein jo tilasin yksi päivä, mutta ajattelin sitten kuitenkin hillitä itseni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuon valmistajan sivullahan on ohjelma, jossa voi itse suunnitella värimaailman. Minä tykkään näistä valtavasti. Yritän paremmalla valolla kuvata uudestaan. Luonnossa kakki neljä värisävyä tulevat tosi kauniisti esille.

   Poista
 2. Ihanat valot! Mä oon himiöinyt itselleni vastaavia Happylightsejä jo pitkään, mutta vielä en oo raatsinut niitä hankkia. http://www.millanputiikki.fi/product/list/81/happy-lights-pallovalot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpä tuolla sivulla! Ei nämäkään nyt niin mahdottoman kalliit olleet. Alle 50 egee... Siinä on 13 euroa käsittely-, tulli- ym. maksuja. Jos tuuri kävisi, Stocmannilta saisi varmaan 35 euroon...

   Poista
  2. Täällä: http://www.seitashop.fi/happy-lights-pallovalosarjat-c-111.html on pikkuisen halvempia ja parempi irtopallovalikoima.

   Poista
  3. Kaksi euroa oli halvemmat... :) Sisltääköhän hinta postituksen...

   Poista
  4. Millan putiikissa oli sitten kaksi euroa kalliimmat. Eli samassa hintaluokassa pyöritään!

   Poista
  5. No mutta rahaa se on kaksikin euroa. :D Ja postikulut on euron vähemmän, joten kokonaiset kolme yhteensä! :D

   Lähinnä sitä kyllä katsoin, että tuolla on paljon enemmän erilaisia irtopalloja, jos niitä haluaa hankkia ja useampi erilainen valmisvalosarjakin. :) Ei sillä, ettenkö minä aivan ehdottomasti tilaisi sieltä, mistä saa halvemmalla, vaikkakin sitten vain kolme euroa halvemmalla! :)

   Poista