maanantai 11. marraskuuta 2013

Pyjamapäivä

Eilen aamulla paloi keittöstä lamppu. Meillä on ihan varmasti jossain siihen uusi lamppu, ajattelin. Ja niin olikin. Tuolla eteisen pitkän kaappirivistön kätköissä. Ja jostain kummasta sain inspiraation siivota ja käydä läpi nuo kaikki kaapit. Yöpuku päällä. Kaapeista löytyi 5 normaalia hehkulamppua, 8 pienempää hehkulamppua, 4 kpl niitä pienenpieniä, sormenpään kokoisia (led?)lamppuja ja 3 kpl loisteputkilamppuja... Lisäksi kaappien kätköistä löytyi 5 jätesäkkirullaa, 6 koirankakkapussirullaa, 4 erilaista hautakynttilää, 3 pulloa kenkien kosteussuojaspraytä ja 4 rasiaa mustaa kenkälankkia. Sekä hammasharja paketissa, 8 markkaa.

Yhdellä hyllyllä olivat Aviokin rullaluistimet. Niitä ei ole käytetty kahteen vuoteen. Alapuolinen hylly oli ahdettu täyteen rullaluistelusuojia. Järjestelin suojat nättiin kasaan ja sain ne mahtumaan samalle hyllylle rullaluistimien kanssa. Tuntui ihan työvoitolta saada uusi tyhjä hylly käyttöön. Lisäksi järjestelin työkaluosaston. En tiennytkään, että meillä on 10 ruuvimeisseliä, kamalasti kuusiokulma-avaimia sekä ruuveja, nauloja ym. muttereita joka lähtöön.

Sitten tuli hiki ja päivä oli jo sillä mallilla, että kannattiko yöpukua vaihtaa ollenkaan päältä pois? Ulkona satoi vettä ja ketään ei ollut tulossa, joten odottelin saunaa. Ja mieleni valtasi mukava olo. Olin kerrankin saanut aikaiseksi jotain hyödyllistä.4 kommenttia:

 1. Mun pitäis ja käydä kaikki kaapit läpi. Sais varmaan kummasti kaappitilaa.

  Tänään pengoin vaatehuoneen sukkahousulaatikkoa. Huomasin, että multa löytyy uusia sukkahousuja paketeissa aika monta... No, siinä mitään, mutta osassa oli hintalaput markkoina :/. Nimim. hamstereiden sukua :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin keräsin kerran kaikki sukkahousupaketit siistiin riviin. Mutta sukkahousuissa on se ongelma, että just niitä millaisia tarvitsisi, ei ole :)

   Poista
 2. Mä en edes uskalla mennä penkomaan. Meillä on varmaan 100 ruuvimeisseliä ja kaikenmaailman työkaluja muuta ukkokrääsää kaapit pullollaan. Olen joutunut oman garderoobini tunkemaan parille hyllylle ja siellä vielä pahempi kaaos. t. hamsterit täälläkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrostalossa ei mitään hirmu varastoja pysty pitämään, hyvä niin. Toisin on kotonani. Sieltä isäni jäämistöstä, autotallista, pystyisi ihan varmasti pitämään varaosakauppaa kaksi vuotta...

   Poista