torstai 8. maaliskuuta 2012

Just joo...

Kävin aamulla puntarilla. Just joo... vaaka näytti 65,5 kg, eli kilo lisää tuosta viimeisestä päivityksestä. Sovitaanko, että tuo kilon lisäys on vain turvotusta, joka johtuu rankkojen hiihtokilometrien aiheuttamasta nesteiden keräytymisestä lihaksiin? Ja luvattoman paljosta punaviinin litkimisestä? Jookos? Kyllä minä normaaleilla konsteilla saisin tuon kilon maanantai aamuun mennessä pois, mutta lauantaina on vielä yhdet juhlat.


Tänän sain houkuteltua Aviokkini ostoksille. Vuodevaatteet vaativat päivitystä. Keräsin Kodin Anttilasta uudet tyynyt, puuvillaisen ja satiinisen aluslakanan. Lisäksi keräsin myös istutettavia siemeniä kesän kasvimaata (lue: istutuslaatikoita) varten. Ja sitten tuli kuulutus: "Valitettavasti pankkikorttien käytössä on valtakunnanlaajuinen katkos". Just joo... laskettiin Aviokin kanssa käteisrahat yhteen ja saatiin kasaan noin 40 euroa. Sillä sai juuri ja juuri nuo kaksi tyynyä ja puuvillaisen aluslakanan. Se jäi se satiininen ihanuus sitten kauppaan. Ja siemenet.


Päivän ruokailut
- aamupala: kaksi siivua Vaasan minihiilari leipää, levite, juusto, suolakurkkua ja yksi pala tummaa suklaata
- myöhäinen lounas: 2 siivua kylmäsavustettua lohta, K-kaupan pizza-salaattia (kaali, paprika, pizzamauste ja joku marinadi), Stokkan mozzarellasalaattia, vähän homejuustoa ja emmentaalia.


Ei muuta, operaatio laihdutus jatkuu.




                        Ylläksen tykkyä ja kynttiläkuusia. Jälleen liikkuvasta autosta kuvattu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti