lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tuhlailu loppukoon!

Onko tämä blogilista jotenkin sekaisin vai vaatiiko minun tietokoneeni jotain päivitystä? Näen nimittäin lähes kaikkien blogien ikonit moninkertaisina. Ylimpänä pikkukuva ja sitten alla monta kuvatonta ikonia samasta blogista.


Mainitsin aloittanneeni joskus syksyllä "älä osta mitään" -kampanjan. Nyt huomaan taas tuhlailleeni. No, vaatteita on pakko osataa. Tänään alkaa sitten uusi kampanja. Aamupäivällä käytiin vielä ennen kampanjan "alkua" ostamassa tämä:




Pauligin Cupsulo -keitin. Minulla oli aimmin espressokeitin, mutta se oli tosi monimutkainen ja hankala käyttää. Tämä on huomattavasti helppokäyttöisempi, mutta kyllä tässäkin osat pitää irroittaa ja huuhtoa käytön jälkeen. Pöräytin sillä heti capuccinot ja ruoan jälkeen espressot. Ajatuksena on, että tulevaisuudessa pikkunälän yllättäessä, voisi ruoan sijasta keittää kahvit. Ja nälän tunne pysyisi paremmin pois. Ainakin vielä (3 tuntia ostoksesta) olen erittäin tyytyväinen. Keittimen mukana sai vain "taviskahveja", juhlamokkaa, tummapaahtoista presidenttiä (joka on suosikkini tavallisista kahveista) ja english breakfast teetä. Kävin sitten itse ostamassa nuo edellä mainitut kahvit ja crema latten. Kauppaan jäi vielä paljon makuja. Tiedän perheen, joka on pistänyt teineilleen rajoituksen, vain kolme kuppia päivässä. Eli kyllä tällä maistuvia kahveja saa.


Painonpudotusen tiukka linja jatkuu. aamulla paino oli alempana kuin koskaan tällä kuurilla 64,1 kg. Jokohan maanantaina pääsen alle 64 kg:n?


Päivän ruokailut:
- aamupala: 1 dl itsepoimittuja mustikoita, päälle Valion mustaherukkakeittoa
- myöhäinen lounas: Stocmannin vuohenjuustosalaattia ja lohisalaattia, pizzasalaattia ja italialaista maalaisgoudaa (vuohenjuustoineen ja loheineen lounas tuntui aika raskaalta)
- illalla: italialaista valkoviiniä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti