perjantai 2. maaliskuuta 2012

Uusi ravintoaine

Eilen kävi niin, että huomasin turkkilaisen jugurtin loppuneen, tuon joka-aamuisen ystäväni liki seitsemän kuukauden ajalta. En kuitenkan jaksanut lähteä kauppaan. Ajattelin, että syön aamulla Aviokin Lidl´stä ostaman Proviact-jugurtin (150 kcal). Se on suunnattu muka vähän niinkuin kehonrakentajille (tiedä häntä...). Mutta sitten Aviokki tuli kotiin ja hän oli ostanut leivän. Lähikaupassa oli ollut konsulentti esittelemässä tätä:




Vaasan minihiilari -siivuja. Aamulla sitten paahdoin kaksi siivua. Päälle hiukan levitettä, juustoa ja runsaasti kurkkua ja tomaattia. Olihan hyvää! Nautittuna kahvin kera, enkä ottanut edes sitä tummaa sulkaata. Nälkä pysyi hyvin pois pitkälle iltapäivään. Nyt vaihdan aamupalani sitten tähän. Voin tehdä yhden hillovoileivänkin. Jääkaapissa on nimittäin avattu Piltti-purkki, vaimikäsenytoli, Muksu persikkasose.


Nyt olisi sitten talviloma. Aurinko paistaa ja plusasteita. Monenlaista hommaa on ensi viikolle kasaantunut. Voi olla, että en ihan joka päivä päivittele tätä blogia. Mutta laihdutus jatkuu. Päätin, että otan loman jälkeen tosi loppukirin ja pudotan vaikka väkisin nuo viimeiset kilot. Kevät, kesä ja vartaloa nuolevat T-paidat odottavat!


Päivän syömiset:
- aamupala: ks. teksti
- myöhäinen lounas: Stockmannin lohisalaattia ylimääräisellä tomaatilla ja coleslawia
- iltapala: ei ainakaan mitään kiinteää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti