torstai 15. maaliskuuta 2012

Näläkää pitelee

Tänään oli sitten loppukirin ensimmäinen päivä. Ja nälkä oli, ei voi mitään, mutta kun muukaan ei tunnu auttavan. On se nyt kumma, kun vaivaiset pari kiloa on niin tiukassa.


Lueskelen paljon näitä blogeja. Joskus tulee mieleen, että kuka lainaa ja ketä. Eräs kirjoittaja arvosteli TV:n ruokaohjelmaa ja sitä, kuinka siinä käytettiin sanaa dressing eikä kastike. Ja kuinka ollakkaan, parin päivän päästä paikallisessa sanomalehdessä oli samaisen TV-ohjelman arvostelu tismalleen samoin sanoin. Siihenhän jää kaksi vaihtoehtoa. Joko blogin kirjoittaja on itse ao. toimittaja tai toimittaja on vieraillut täällä blogistaniassa ja vähän lainaillut tekstiä. Itse kirjoitin joskus kauneusleikkauksista ja vertailin niitä miesten autojen ostoon. Viime viikolla törmäsin tismalleen samanlaiseen vertaukseen eräässä naistenlehdessä. Sattumaa vai ei? Voi olla, voi olla että ei. Itsekin kirjoittajana tiedän, että toisen kirjoittama taksti saattaa painua alitajuntaan ja tulla sitten tiedostamatta paperille.


Sitten lisää niitä tavoitepalkintoja. Oikeastaan minusta on vähän hävettävää ja vähän lapsellistakin tämmöinen. Mutta jos se auttaisi saavuttamaan tavoitteet. 64 kg:n tavoitteen kerroikin jo eilen. Tässä seuraava: 


63 kg alitettu ja sitten Baileys kermalikööri.
Perustelut:
a) se on hyvää ja olen tietoisesti vältellyt kaikkea hyvää liki seitsemän kuukauden ajan
b) vaikka se on alkoholia, siitä ei voi juoda kännejä, koska se on niin makeaa
c) koska se on umpimakeaa, siitä riittää pitkälle
d) alkoholissahan ja etenkään kermassahan ei ole kaloreita :) Ai onko? No ei voi mitään. Tämän juominen ei kyllä edesauta laihtumista


62 kg alitettu ja sitten Kalevala-korun Trend-sormus. Ei ole edes kovin kallis, alle 70€. Olen tätänykyä tykästynyt hopeaan/valkokultaan. Tämä sormus on juuri tyyliäni. Yksinkertainen ja rouhea.












Päivän syömiset:
- aamupala: 2 siivua minihiilari leipää, levite, kananmuna, juustoa, kurkkua ja tomaatti
- myöhäinen lounas: pizzasalaattia, raastesalaattia ja 1/2 purkkia tonnikalaa











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti