keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Aamupala

Aamuhämärässä, ilman salamaa otettu kuva kahden hengen aamupalasta:



Pohjalla 15 mansikkaa, yksi nektariini, 2 dl puolukoita. Päälle loraus maustamatonta jugurttia ja pienempi loraus Gefilusmehua. Tehosekoittimella sekaisin. Ja tällaista tuli:



Melkein tasajoko! Tällä pysyy nälkä hyvin poissa tuonne puoleenpäivään. Sitten lounaaksi kreikkalainen salaatti ja päivälliseksi kahden munan munakas paprikalla, oliiveilla ja tonnikalalla.

5 kommenttia:

  1. Aikast hyvältä näyttää. Just vetelin vähän saman tyyppisen iltapalaksi ;).

    VastaaPoista
  2. Eka kuva on herkullisemman näköinen kuin toka. En tykkää kauheena pirtelöistä.

    VastaaPoista
  3. Pakko kysyä, kun olen lukenut jonkin aikaa blogiasi (kivasti muuten kirjoitat !).
    Eikö sinulla ole nälkä ollenkaan aterioidesi jälkeen ? Omiin ruokailuihini verrattuna sinä syöt huomattavasti vähemmän ja harvemmin. Kaipa me kaikki vaan ollaan todella erilaisia...
    Pirtelö näyttää hyvälle.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista. Niin, yritän pitää ruokailujen välillä selvät tauot. Ja joskus on kyllä kieltämättä nälkä. Mutta syön kyllä aika isoja annoksia, joten ne pitävät nälkää vähän kauemmin pois. Ainoa nälkä-hetki on, kun tulen töistä kotiin. Silloin on pakko saada päivällinen. Ja iso sellainen...

    VastaaPoista
  5. Tuo lähtökohtakuva on aivan ihana. :) Väkisin ulkoasu kärsii sekoituksesta, mutta täytyypä illalla kokeilla itsekin pitkästä aikaa jotain pirtsakkaa sekoitusta.

    VastaaPoista