keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Hulluilla päivillä...

Siis piti minunkin taas aamulla lähteä kyseisille markkinoille, vaikka olen vannoutunut shoppailun vastustaja. Sitäpaisi ahdistun tuollaisen väkimäärän keskellä ja hermostun jonottaessa. Aina joku kyselee kassalta kaikenlaista tai sössii pankkikortin kanssa, aikaa kuluu. Ja jostain kumman syystä suuret kaupat saavat minussa aina aikaan laksatiivisen vaikutuksen...

Kuitenkin luettuani tuon keltaisen opuksen muutamaan kertaan läpi, havahduin siihen, että tarvitsen neuletakin. Sain sen, kello oli 8,20. Sinne jäi enää yksi kappale, kokoa 34. Ja se on muuten totta, että mitä tahansa ei noilta markkinoilta kannata ostaa. Pitää tietää melko tarkalleen, mitä tuotteet maksavat muualla. Nytkin katselin myös Dieselin farkkuja, noin 70 euroa. Mutta voi mitä B-laatua! Ei, ei, ei.

Samaan aikaan kuuluttelivat myös Desigualin mekkojen olevan myyty loppuun. Sain kuulla tuosta merkistä vasta toissa viikolla, kun tyttäreni toi ko. merkkisen puseron minulle tuliaisksi Madridista. Ihan kivan näköisiä vaatteita tuolla merkillä on. Pitääpä alkaa bongailemaan. Vaan nyt on shoppailut shoppailtu.


 Näin kauniisti kukki ruusu anopin pihalla vielä viime viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti