keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Matkamuistoja

Kuten on jo varmasti tullut selväksi, en ole mikään shoppailija-tyyppi. Kaupoissa kiertely saa minussa aikaan lähinnä laksatiivisia vaikutuksia. Mutta asiaanhan kuuluu ostaa matkamuistoja. Ihan kamalasti minä en mistään krääsästäkään välitä, ne ovat vain tiellä siivotessa. Jotain kuitenkin löysin. Torilta.


Nimittäin tällaiset keraamiset taulut. Ostin ensin tuon vasemmanpuoleisen. Ilmiselvä rauduskoivu, 20 zlotya. Kun pääsin hotellille, aloin miettimään asiaa uudelleen. Siis vaivaiset 5 euroa! Seuraavana päivänä marssin samaiselle torille ja ostin toisenkin taulun samalta myyjältä, olisiko tuo hevoskastanja, vai mikälie. Näin vierekkäin aseteltuna ne näyttävät kylläkin vähän eriparisilta, mutta yhdistäähän niitä tuo taustan väri ja karheus. Enköhän jostakin löydä näillekin paikan.

Ja sitten se toinen ostos. Pelkkää tuhlausta. Nimittäin tämä Tua Braccialinin laukku. Hintaa en edes ilkeä mainita. Laukun nimi on Friends. Laukun teema sopii kyllä minulle, koiraihmisiä kun olen.
Nyt saa matkan muistelu riittää. Mutta tähän loppuun vielä linkitettynä edellisessä postauksessani mainitsemani Pyhän Marian kirkosta tasatunnein kuuluva sävelmä. Sitäkin voi kuunnella ja muistella matkaa.

2 kommenttia:

  1. Eikö vain! Tavallaan lapsenomainen, mutta kiilto tuo siihen tiettyä arvokkuutta. Ja siinä on mun värit: musta ja punainen.

    VastaaPoista