tiistai 2. lokakuuta 2012

Lounge

Viimeksi kun kävin siellä Isolla Kirkolla (Helsingissä), niin eräs nuori herra asteli eteeni ja kysyi, lennänkö paljon? 
- No, joskus jopa kerran kuussa.
- Onko teillä Finnairin plussakorttia? 
- Tietenkin minulla on.
- No nyt meillä olisi tarjouksessa tämä Diners Clubin luottokortti, johon on yhdistetty Finnairin plussakortti. Tällä pääseen myös Diners Clubin loungeen vaikka nauttimaan lasillisen viiniä. Ja plaa plaa plaa plaa... Ja vuosimaksu on vain 25 euroa...

Eli menin taas siihen halpaan. Ajattelen liikaa näitä nuoria, jotka ovat tuollaisessa myyntityössä. Mitä minä siellä loungessa tekisin? Aviokki pääsee mukaan "vain 10 eurolla". Ilmainen viini kyllä houkuttaa, mutta ei sitä ennen lentoa voi juoda. Lentokoneiden vessat nääs. Tiedätte varmaan. Ja Helsinki-Vantaalla ei edes ole Diners Clubin loungea! Toki siellä on, minne nyt parin viikon kuluttua matkaan, mutta aikataulu on aika tiukka, ei siinä loungeissa ehdi oleskella. Varasin ja maksoin matkat tuolla kyseisellä luottokortilla. Saihan siitä palkinnoksi 3000 plussapistettä, kortin aloitukseksi. Mutta ovatko nekään euroiksi muutettuna edes tuon 25 euron arvoisia? Ja plussapisteitä tulee tietenkin itse lennoista. No, onpahan taas yksi luottokortti enemmän. Millä mällätä. Mutta ainahan on maksettava, eikös juu? Tosin luottokortilla maksettaessa on se hyvä puoli, että jos lentofirma menee konkurssiin, luottoyhtiöltä saa menettämänsä rahat yleensä takaisin.

Ruoaksi tein tänään kanasalaattia. Ostin marketista tarjouksesta euron kanareisi-paketin, paistoin ja paloittelin sen salaattiin. Hyvää ja kevyttä!


Tuosuherne edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti