torstai 18. lokakuuta 2012

Loma

Kauan kaivattu loma alkaa tänään! Eilinen kahdentoista tunnin työpäivä parine palavereineen on selätetty. Tosin pöytäkirjat odottavat vielä puhtaaksikirjoitusta. Kirjoitan toisen puhtaaksi tämän bloggauksen jälkeen ja toisen huomenna aamulla. Jos jaksan... Nyt on vain niin naatti olo.

Matkaan valmistautuminen alkaa!Voi, tuolla Krakovassa olisi niin paljon nähtävää. Jo ihan kaupungin alueellakin. Vanha kaupunki, juutalaiskortteli, kaikki keskiaikaiset kirkot, kaupungin puutarhat. Ja Hard Rock Cafe. Alle 20 kilometrin päässä olisi Auschwitz, Wieliczkan suolakaivokset ja tuo kommunismin ideaalikaupunginosaksi rakennettu Nova Huta. Niin, ja sitten geokätköjä...

Entä ravintolat... Siellä on Euroopan vanhin yhtämittaisesti toiminnassa oleva ravintola (jonka nimeä en nyt muista). Yleensä ottaen hotellin aamupala ja iltasyöminen ravintolassa saa riittää. Onneksi en ole kahvila-ihmisiä. Mutta tässä on vielä viikonloppu aikaa valmistella matkaa. Ei siinä oikeastaan mitään sen kummempaa valmistelua ole. Matkaan vain!

3 kommenttia: