torstai 11. lokakuuta 2012

Leipä

Karppasin siis viime syyskuusta tämän vuoden kesäkuuhun ja onnistuin sen avulla sekä kaloreita laskemalla laihduttamaan. Nyt on ollut vähän hiljaisempaa... Syön töissä kevyen lounaan (keitto tai salaatti) ilman mitään lisukkeita. Nyt sitten minulle on tullut tapa, että HETI töiden jälkeen pitää syödä "kunnolla". Ja sitten mennyt tasaisesti jälkiruoaksi pari palaa suklaata tai sitä jäätelöä. Ihminen on heikko. Huoh. Ja tuntuu, että mikään ei riitä. Onneksi en ole silti sortunut mässäilyyn. Yksi annos jäätelöä on saanut riittää. Ja klo 17.00 jälkeen en syö enää mitään. Ja ei minulla olekaan illalla nälkä. Se on vaan niin kumma, kun sen kylläisen olotilan saavuttamiseen menee aivoilta niin pitkä aika.

Nyt olen syönyt iltapäivällä myös leipää. Ja kyllähän se pitää nälkää ihan eri tavalla poissa kuin pelkkä salaatti. Tänään söin töiden jälkeen kaksi ruispalaa juustolla ja suolakurkulla. Niitä olisi mennyt useampikin, mutta onneksi ei ollut enempää. Kaamean makeanhimon tyydytti kaksi palaa suklaata. Sitten päiväunet ja koiran lenkitys. Ja nyt ei tee mitään mieli. Ihan hyvä olo. Jospa varaisin nyt aina sen kaksi viipaletta ruispalaa ja jotain päällystettä päivälliseksi. Eikä muuta. Katsotaan, mihin tulokseen se johtaa.


Liian aikaisin tuli syksy anopin tomaateille. Eivät ehdi kypsyä. Harmi.

2 kommenttia:

  1. Tomaatit kypsyy hyvin huoneen lämmöstä noista vihreistä syötäväksi. Tyhjä kananmunakenno on loistava alusta "raakileille".

    VastaaPoista
  2. Hei! Iso kiitos vinkistä. Todellakin uusi tieto minulle!

    VastaaPoista