sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Voi rähmä...

Tämä viikonloppu on mennyt lähinnä jonkin sortin horteessa. Ja mihin se aika oikein kuluu? Eilen heräsin, kävin kaupassa, tein ruokaa, päiväunet, koiran lenkki ja sauna. Siinä se oli päivä pulkassa. Ei mitään "asiallista" tekemistä, kuten siivousta, lukemista, shoppailua tai rästitöiden tekemistä. En saanut edes tätä blogia päivitettyä. Aika hujahti hommiin, jotka tehokkaalta ihmiseltä vievät vain pari tuntia, päiväunet pois lukien. Minulla taisi vilahtaa päiväuniinkin ainakin kaksi tuntia...

Mutta tuohon otsikkoon. En ole nyt pariin, kolmeen viikkoon käynyt vaa´alla. Ja eilen kävin. Ja mitä se kertoi? Että se paino pyrkii heti ylöspäin, jos yrittää elää vähänkin normaalia elämää. En ole mässäillyt, en ole syönyt isoja annoksia... Eli huoh... Tämä on siis kohtaloni, askeettinen elämä on siis paras kaverini koko loppuelämäni. Eilen tein ruoaksi ihan tavallista kotiruokaa. Aviokin toiveesta lihapullia ja perunamuusia. Minun pitänee jättää tulevaisuudessa tuo muusi sitten pois... Raaste- ja kasvislinjalla jatketaan.

Onneksi töissä on helpompi jakso edessä. Ja ensi viikonloppunna on se geokätköily-kurssi. Ja sitten ollaankin kohta lomamatkalla! Voi että odotan tuota matkaa. En ole puoleentoista vuoteen käynyt missään. Se on siis kaupunkiloma. Ja nyt on kamala ongelma. Nimittäin kengät. Niiden pitäisi soveltua tietenkin kävelyyn, mutta niiden pitäisi olla myös sievät. Ja osatanko saapikkaat, kun on syksy vai pärjäänkö pikkukengillä. Siinäpä ongelmaa kerrakseen. Jos tunkisi itsensä taas noille keskiviikkona alkaville "suuren tavaratalon kaikenmaailman markkinoille". Siellä on ainakin yhdet mukavannäköiset saappaat tarjouksessa.5 kommenttia:

 1. Munkin mielestä viikonloppu hujahti ihan huomaamatta. Ja koko ajan väsytti...

  VastaaPoista
 2. Joo, joskus miettii, että miten sitä oikein ehtii käydä töissä, kun päivät vain hujahtavat ohitse ilman ihmeempiä tekemättä...

  VastaaPoista
 3. Ihana, kun matka on tiedossa. Paljastatko mihin päin olet matkalla?

  VastaaPoista
 4. Kerron sitten, kun olen tullut sieltä... No, olkoon menneeksi: Puolaan, Krakovaan.

  VastaaPoista
 5. No on varmasti hieno kohde. En ole itse käynyt Puolassa, mutta haluaisin käydä. Viikonloppumatka Gdanskiin on ollut suunnitelmissa (Wizz-airin halpalento), mutta Krakova olisi varmaan vielä parempi kohde, siis enemmän historiaa yms.

  VastaaPoista