tiistai 3. tammikuuta 2012

Metsään!

Olipa pitkästä aikaa nahkea aamu. Yleensä en tarvitse paljoa unta, mutta tänä aamuna olisi kyllä nukuttanut. Osaltaan siihen vaikutti se, että intouduin yöllä katsomaan kaapelikanavalta tuon iki-ihanan "Hiljaiset sillat" (Clint Eastwood ja Meryl Streep). Sitten aamulla piti herätä ennen sianpieremää. Piti lähteä ajaman yli 130 km:n päähän pilkkopimeässä ja tuiskussa, hoitelemaan suvun metsäasioita. Kyllä oli ihania metsänhoitoyhdistyksen setiä! He neuvoivat tämmöistä kaupunkilaisfröökynää tosi asiantuntevasti ja huolella!


Eilisessä Hesarissa oli hyvä juttu laihdutuksen faktoista ja taruista. Tälläkin blogipalstalla moni aikoo lisätä liikuntaa laihtuakseen. Mutta liikunnalla ei ole paljoakaan tekemistä laihtumisen kanssa. Ellei sitten liiku kuten ammattilaisurheilija. Esimerkiksi jos aikoo laihduttaa 20 kiloa, on siitä liikunnan osuus 4-5 kg. Loppu paino täytyy saada ruokavaliolla pois. Mutta tuo 4-5 kg on sitten sitä nimenomaista rasvaa, paino ei tipu lihaksista. Toki liikunnalla on paljon muitakin hyviä puolia, mieli virkistyy ja keho kiinteytyy ym. Laihduttamisen loputtua liikunta auttaa tavoitteiden ylläpitämisessä.


                 
                     Tässä minun liikuttajani, PoikaKoira pikkuisena, nyt jo 1 1/2 vuotta!


Päivän ruokailut
- aamupala: 2 dl turkkilaista jugurttia, puolukkasurvosta ja puoli purkkia hedelmä Pilttiä
- lounas klo 15: Citymarketin kakkosrasia lounassalaattia (kurkkua, tomaattia, ananasta ja kananmunaa), loraus kevyt salaattikastiketta ja kolme siivua kylmäsavulohta.
- iltapala: vissyä

2 kommenttia:

  1. Awws, aivan ihana söpöliini tuo sinun bostonisi! <3 Olen itse valtava bostonfani, mutta vielä ei ole ollut valitettavasti mahdollista hankkia omaa arjen sulostuttajaa. Mutta joskus vielä... :)

    VastaaPoista
  2. nostan hattua sun hienolle saavutukselle... enkä nyt tarkoita metsäasioita :-) vaan painonpudotusta. Joskohan minäkin tästä saisin potkua..

    VastaaPoista