lauantai 21. tammikuuta 2012

Naisten työt ja miesten työt

Nukuin viime yönä huimat 10 tuntia. Heräsin välillä, kun PoikaKoira oksensi, tietenkin vaalealle matolle. Siivosin sotkut ja jatkoin unia.


Koska en viimeviikolla juurikaan kerinnyt/jaksanut kotihommia tehdä, tarkastelin tänään keittiötä päivän valolla "sillä silmällä". Joo, onhan se Aviokki tiskipöydän putsannut, mutta tasan tarkkaan näkee, mihin suuntaan tiskirättiä on liikuteltu. Tiskikoneessa on viikon aikana kertyneet likaiset astiat. Ihan sikin sokin. Järjestelin astiat uudelleen, niin tilaa tuli vielä tämänaamuisillekin astioille. Ja pyykkikaappi on täynnä pyykkiä... No, eihän meistä kukaan ole täydellinen.


Aloitan neulomaan koiralle villapuseroa. Näette sitten tuloksen täältä muutaman päivän kuluttua. Pongasin ohjeen jostain koirablogista, joka ohjasi Novitan sivuille. Jos kiinnostaa, niin googlettamalla "Novita Oy - Neulemalli: Neulottu koiran pusero", niin sieltä löytyy. Ostin myös Karppaaja -lehden. Ainakin tämä ensimmäinen numero vaikuttaa kivalta. Pitänee perehtyä illemmalla lehteen paremmin.


Päivän ruokailut
- aamupala: turkkilaista jugurttia ja Pilttiä
- myöhäinen lounas: Coleslaw-salaattia ja hedelmäistä juustosalaattia. Ja vähän Italialaista maalaisgouda juustoa (on muuten hyvää!)




Tämä lähti tänään vaalitorilta mukaan. En äänestä Paavoa, mutta sen voin paljastaa, että ehdokkaani etunimessä on viisi kirjainta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti