maanantai 6. helmikuuta 2012

Painonpäivitys

Lisäsin kuukauden ensimmäisen maanantain painolukeman tuohon sivuun. Hidasta on pudotus. Tosin on se enemmän kuin joulukuussa. Mutta painoa oli enemmän kuin viime maanantaina. Nyt ehkä meni turvotuksen puolelle, koska Aviokki oli ostanut skumppapullon vaali-illaksi. Joko voitolle tai tappiolle... Varmasti menee maaliskuun loppuun tämän projektin kanssa. Mutta tähänhän on jo tottunut. 


Monet kertovat blogeissaan sokeririippuvuudestaan. Joskus, siis vain joskus, minukin tekisi mieli suklaata. Suklaan puute -kipu raastaa kehoa. Mutta kun ei niin ei. Paljon useammin tekisi mieli jotain hyvää kahvin kanssa. Mehevää leivonnaista... Kun vielä tämän helmikuun kiristän vyötä, niin maaliskuussa olen luvannut itselleni pizzaa. Taidan tehdä sen itse, niin saa terveellisemmän version.


Hain tänään polkupyöräni keväthuollosta. Ei ollut ruuhkaa:) Kun vein sen sinne, oli -30°C pakkasta ja kun hain sen tänään tuuli ja tuiskutti aivan mahdottomasti. Kevät. Minä ja polkupyöräni odotamme sinua!




Syksyllä, ennen lumentuloa bongattu. On varmaan tullut huonoa ohjelmaa. Tänään tulee muuten 30 ruokaohjelmaa televisiosta! Vaihdoin maksukanavista Discovery Sciencen BBC Lifestyleen. Siellä sitä vasta kokkaillaankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti