keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Se vain lipsahti suustani...

Siis se vain lipsahti suustani. Se yritti tulla sieltä ulos jo toissailtana, mutta sain pidettyä itseni kurissa. Mutta sitten eilen... Kun Aviokki lähti kauppaan, sanoin hänelle "tuo minulle levy tummaa suklaata". Ja hän toi.




Otin aamukahvilla yhden palasen. Pilkoin sen neljään osaan ja annoin palasten sulaa lämpimän kahvin voimin suussani. Söin kaikki taittelusta tuleet murushiputkin tarkkaan. Tumma suklaa sopii hyvin kahvin kanssa. Yhdessä palassa on kaloreita 60. Aika paljon. Ja suklaa on aika kitkerää. Koko levyä tuskin minäkään pystyisin kerralla syömään. Suklaahan sisältää endorfiinejä, hyvän olon tunnetta tuovia ainesosia, etenkin tumma suklaa. Ja joo, tiedän, kaakaoplantaasien suurimmat kärsijät ovat lapsia, jotka joutuvat raatamaan siellä...


Olen tänään vielä sairaslomalla. Ilmoitin juuri äsken tulevani huomenna töihin. Kuumetta ei ole, mutta valtava hienpuuska tuli taas ylleni. Ja yskä on sitkeää. Aurinko paistaa ihanasti. Yritän käydä ihan pikkulenkillä PoikaKoiran kanssa. Jos saisi vaikka hyviä valokuvia.


Lisäsin tuonne sivupalkkiin uudet painolukemat, kun vaaka on näyttänyt samaa jo kaksi aamua.


Koko alkuviikon syömiset ovat olleet tismalleen samat
- aamupala: turkkilaista jugurttia, 1/4 purkki Pilttiä, Valion mustaherukkakeittoa, kaksi mukia mustaa kahvia (ja tänään siis pala tummaa suklaata)
- myöhäinen lounas: broilerkasviswokkia, raastesalaattia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti