perjantai 17. helmikuuta 2012

Reippailua

Vihdoinkin pääsin hiihtämään! Pakkasta n. -1°C, jos sitäkään. Hiihdin 6,5 km. Pitempikin matka olisi mennyt. Tuolla ladulla pystyy valitsemaan tuon 6,5 km:n lenkin ja noin keskiväliltä voi tehdä lisäkiemuran, jolloin lenkille tulee pituutta 8,8 km. Ensi kerralla kierrän koko lenkin. 


Kun ajelin autolla kotiinpäin, valitsin reitin, jossa on yksi risteys ilman liikennevaloja. Siitä on ruuhka-aikana lähes mahdoton kääntyä vasemmalle. Niinpä tein "mummot" ja käännyin nopeasti oikealle ryhmityskaistalle ja kiersin kolmen kilometrin ketunkenkin, jotta pääsin kunnialla kotiin...


Ihmisen aivot ovat sitten kummallinen elin. Päivällä oli tilanne, jossa erään esityksen yhteyteen oli liitetty musiikkia. Tunnistin kappaleen ja mainitsin vieruskaverilleni "Hitlerin lempisäveltäjä".        "- Kuka oli Hitlerin lempisäveltäjä?" Ja sitten tuli tenkkaapoo. En kertakaikkiaan muistanut sitä. Mietin lähes koko hiihtolenkin, kuka oli Hitlerin lempisäveltäjä? Ja sitten yht´äkkiä se paukahti päähäni: Wagner! Kirjoitan se nyt siis tähän, että ainakin täältä voin käydä tarkistamassa sen.


Päivän syömiset
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mustikoita ja Valion mustaherukkakeittoa
- myöhäinen lounas: Coleslawia, katkarapuvihersalattia, lisäfetaa ja katkarapumätisalaattia


                                                         Talvipyöräilykaupunki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti