lauantai 24. marraskuuta 2012

Iso ongelma

Siis minulla on nyt ongelma, johon toivoisin myös teidän ottavan kantaa. Löysin nimittäin jo jonkin aika sitten tyttäreni pitämän blogin tuolta lifestyle-blogien puolelta. Pitäisikö minun kertoa hänelle, että lueskelen tuota blogia? Toisaalta, pakkohan minun olisi paljastaa myös tämä oma blogini. Tuo tyttäreni blogi on ihan positiivinen, kertoo mukavista elämän asioista. Siitä olen iloinen. Ei mitään että "saatan ehkä tappaa itseni huomenna"-tyylistä...

Minä olen kuitenkin aika suora ihminen. Ehkä en voi salata tälläista asia. Ja jos blogia kirjoittaa, se on julkista ja sen saattaa löytää vaikka äiti...


Muisto kesästä

6 kommenttia:

 1. Minä seuraan ja luen tyttärieni twitter-päivityksiä ja blogeja, ja he ovat aina tietäneet tämän. Joskus reppureissaajavuonna keskimmäinen aloitti jotkut kirjoitukset "Älä sitten äiti pyörry" tai vastaavaa. Meillä on hyvät ja avoimet välit, tyttäret tietävät, että tuen heitä omina persoonallisuuksinaan.

  Mieluummin seuraa tyttäresi blogia julkisesti kuin salaa, uskon itse avoimuuteen ihmissuhteissa, etenkin läheisissä. Eihän tässä omassa blogissasikaan ole mitään sellaista, mitä tyttäresi ei voisi lukea.

  Kerrohan sitten, miten päätit tehdä!

  VastaaPoista
 2. Itse olen myös tuon kertomisen kannalla, ainakin sen osalta, että kerrot löytäneesi tyttäreksi blogin. Mielestäni omasta blogistasi sinun ei tarvitse puhua mitään ellet sitten itse halua ;).

  VastaaPoista
 3. No kääk. Miksiköhän tyttäresi ei ole kertonut blogista? Onko sinulle selvinnyt?

  Minä varmaan vastaavassa tilanteessa kertoisin asiasta tyttärelle. Ei kai siinä mitään pahaa ole, että toisen blogin on löytänyt ja sitä lukee.

  Aika hauska sattuma, että sekä äiti että tytär pitää blogia !

  VastaaPoista
 4. Kerroin! Anonyymi: se, miksi tyttäreni ei ole kertonut minulle blogistaan, johtuu varmaan siitä, että hän on jo aikuinen nainen (äidille pikkutyttö). Varmaan hänestä tuntuu, että ihan kaikkea ei ole pakko äidille kertoa...

  VastaaPoista
 5. No totta. Osa vaan läpisee äidilleen kaiken , mutta osa tietenkään ei. Hienoa, kun sait ratkaistua asian!

  VastaaPoista
 6. Kannattaa kertoa, varsinkin, jos tyttö kirjoittaa kovin henkilökohtaisia asioita, niin osaa sitten vähän rajoittaa, kun tietää, että oma äiti lukee. Minulle olisi kyllä katastrofi, jos äitini löytäisi blogini! Onneksi hän ei erityisemmin käytä nettiä, eikä varmaan mitään blogeja lue!

  VastaaPoista