sunnuntai 11. marraskuuta 2012

James Bond

Käytiin sitten eilen Aviokin kanssa katsomassa tuo uusin Bondi, Skyfall. Täytyy sanoa, että en ole koskaan ollut mikään suuri James Bond fani, mutta kun Aviokki halusi lähteä katsomaan tuota kuvaa, niin lähdin toki mukaan. No, ei ollut kummoinen leffa. Kyllä siinä vauhtia ja mäiskettä riitti koko rahan edestä, tehosteet olivat vaikuttavia ja elokuva "sisälsi tuotesijoittelua". Enkä nukahtanut, enkä katsonut kelloa välillä. Mutta melkeinpä parasta antia oli Adelen laulama tunnussävelmä. Täytyy sanoa, että olen pudonnut täysin näistä tämän ajan laulaja-kuvioista. On Rihannaa, Lady Gagaa, ym, ym. Adelen nimen olen toki kuullut ja nähnyt kuvia hänestä. Nytpä siis osaan yhdistää yhden biisinkin häneen.

Elokuvissa mainostettiin helmikuussa ilmestyvää Die Hard -elokuvaa. Vaikka se onkin samanlainen räiskintä-elokuva, se pitää ehdottomasti käydä katsomassa. Bruce Willis on yksi näyttelijäsuosikkini. Ja noissa elokuvissa on sarkasmilla, huumorilla ja erilaisilla sutkautuksilla aina sijansa.

Ja tulihan eilen liikuttuakin. Kävellen elokuviin ja takaisin, yhteensä tunti ja vartti. Muuten olen viettänyt tämän viikonlopun lähinnä nukkumalla.


Pyöräparkki krakovalaisittain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti