perjantai 16. marraskuuta 2012

Musikaalinen koira

Minulla on puhelimen soittoäänenä "Hyvät, pahat ja rumat". Eilen sitten ohimennen katselin Kuningaskuluttajaa, jossa oli sinappi-testi. Tuon testin alussa soi täsmälleen sama sovitus tuosta ed. kappaleesta. PoikaKoira meni ihan sekaisin. Se pysähtyi television eteen, juoksi työhuoneeseen (jossa puhelimeni useinmiten majailee), juoksi minun tykö, katsoi taas pää kallellaan televisiota. Ihan selvästi se tunnisti kappaleen ja yhdisti sen siihen, että joku ihminen liikahtaa silloin. No tottakai se tunnistaa sävelmän. Tunnistaahan se monia muitakin ääniä, kuten ovikellon. Silloin pitää mennä oven eteen odottamaan. Tai ovipuhelimen äänen. Silloinkin pitää mennä oven eteen odottamaan, tai vaikka hissin eteen, jos joku avaa huoneiston oven hissistä tulijalle.

Minustakin on muuten parasta tuon testin voittanut sinappi, Kotisinappi. Toisaalta pidän myös happamista sinapeista, kuten Maillen a l´ Ancienne -sinapista. Siinä on kivaa ne kokonaiset jauhamattomat sinapinsiemenet. Ja jouluksi pitää tehdä tietenkin itse sinappia. Sellaista nenänaukaisu-sinappia.


Ikkunan läpi oettu kuva karkkikaupasta. Huom! En edes mennyt sisään. Hyvä minä!

4 kommenttia:

 1. Hei,

  Olen kohta lukenut koko blogisi läpi ja voin todeta, että olen todella viihtynyt :). Olen itse liki 50-kymppinen nainen ja pudottanut puolen vuoden aikana ~ 16kg... matka jatkuu.
  Siis olen lueskellut/seurannut tässä erästäkin blogia, mutta vasta tästä blogista olen löytänyt ihanan elämänmakuista tarinaa, joka sisältää lämpimää/sarkastistakin huumoria vaatimattomaan ja juurevaan tyyliin.
  Kiitokset tästä ja toivottavasti jatkat tätä blogin kirjoittamista, vaikka olet varmaankin jo saavuttanut kaikki mahd. tavoitteesi painon suhteen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentista! Motivaation ylläpitäjänä ja muistuttajana minä tätä blogia pidän. Aina ei ole niin järkevää sanomista, mutta jokainenhan saa täällä kirjoittaa omalla tyylillään.

  En ole vielä kaikkea painonpudotuksen saralla saavuttanut. Tuo 59 kg on edelleen haaveissa... Tsemppiä myös sinulle tässä urakassa. Jotenkin tuntuu, että näin "vanhemmalla iällä" se on vain niin vaikeaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana karkkikauppakuva. Niin houkutteleva!

  Olen toisen anonyymin kanssa samaa mieltä, että kirjoitat mukavaa, elämän makuista blogia. Aina mukava lukea,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo karkit... Nyt onkin sitten kova homma kävellä kauppojen jouluisten suklaavalikoimien ohi...

   Poista