keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Normikeskiviikko

Mitä pitää sisällään "normikeskiviikko"? Töitä, pimeyttä, ei lunta. Ja tänään meni töissä sen verran pitkään ja ulkona on peräti -13°C pakkasta, joten lenkki jäi. Joo tiedetään, tekosyitä. Mutta kuten eilen mainitsin, olenhan lenkkeillyt viime aikoina ahkerasti. Pitää välttää ylikuntoon joutumista :)

Töissä söin kokouksessa yhden rasvaisen pasteijan... Sen jälkeen alkoi närästämään. On yli vuosi siitä, kun viimeksi olen tuollaista leivonnaista maistanut. Ei maistunut yhtään hyvälle ja rasva jäi pyörimään suuhuni. Se on varmaan totta, että kun ruokavaliota muuttaa ja pitää muutosta yllä, niin ihan oikeasti jotkut ruokalajit tuntuvat vierailta.

Muistan, kun oli lapsi, en pitänyt ranskalaisista perunoista tai perunalastuista. Ne tulivat tutuiksi vasta opiskelijaelämän myötä. Varmaan vähän "yhteisön painostuksesta" opettelin syömään niitä. Nyt tuo pasteija maistui lähes yhtä kuvottavalta kuin muistan lapsuudessa ranskalaisten perunoiden maistuneen.

Ei kuvaa tällä kertaa. Pitää tulevana viikonloppuna vähän kuvailla joulun odotusta.

4 kommenttia:

 1. Mitä, mitä. Tuollaiset pakkaset. Tampereella on -2. En kyllä tiedä kaipaanko pakkasta ilman lunta.

  Minä en muuten myöskään tykännyt lapsena ranskalaisista ja sipseistä. En tykkää erityisemmin vieläkään. Enkä viitsi harjoitella tykkäämäänkään niistä.

  VastaaPoista
 2. Hyvä sinä! Se on varman niin, että siihen rasvaan jotenkin addiktoituu. Ja kestää kauan päästä siitä irti.

  VastaaPoista
 3. Joulutorttuja tulee kieltämättä syödyksi näin joulun alla, mutta pasteijoita en ole syönyt vuosiin. Onneksi palaveritarjoiluissa ollaan siirtymässä vähitellen pois pasteija-viineri -linjalta. Meillä voidaan tilata hedelmiä kokoukseen.

  VastaaPoista
 4. Joo, ei meilläkään pakko ole noita rasvaruokia syödä, käsi vain jotenkin otti sen.... :)

  VastaaPoista