perjantai 2. marraskuuta 2012

Piristys

Tein tänään jotain ennenkuulumatonta. Ostin kotiin kukkakimpun. Ihan sen kunniaksi, että sain siivottua ja on pyhätkin tulossa. Se on lasketavissa yhden käden sormin, kun olen itselleni kukkakimpun ostanut. Toki toisille vien niitä. Mutta ihan kivaltahan tuo näyttää. Kestäisi nyt jonkin aikaa.Taitaa olla vähän halloween meininkiä tuossa kimpussa. Marketista lähti mukaan. Ja väritkin sopivat yhteen Block-lampun johdon kanssa :)

Huomenna olisi anopin syntymäpäivät. Eikä ole edes tasavuodet. Tuolla Aviokin puolella juhlitaan jokaikisen jokaikisiä syntymäpäiviä. Aina on jonkun synttärit. Jos ei lähimpään kuukauteen ole syntymäpäiviä niin toivottavasti jollakin on ainakin nimipäivät. No, kukin toimii tavallaan. Ihan kiva syyhän se on kutsua ihmisiä luokseen. Minä en vaan ole juhlistanut omia syntymäpäiviäni sitten lapsuuden. 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kimppu, ajankohtainen. Minäkin tosi harvoin ostan kukkia itselle ja harmittavan harvoin toi mieskin niitä tuo ;)
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Siis joo. Kunpa ne miehet ymmärtäisivät, kuinka helppoa olisi miellyttää naista... Samoin sinulle mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista