tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Uuden vuoden juhlinta meni perinteisellä mallilla. Tosin muutamaa tuntia aikaisemmalla aikataululla kuin joskus nuorempana. Ensin tuttavien luona syömässä tortilloja. Söin kolme kappaletta. Sitten kaupungin ilotulitusta katsomassa, joka oli jo klo 21. Höh. No, kyllä kait se jonkin verran rauhoitti iltaa. Tosin tämä meidän asuinalue on kyllä toistaiseksi todellinen rauhan tyyssija. Enpä kuullut lähistöltä yhtään pamausta.

Mutta yksi huonokin juttu sattui. Nimittäin palatessamme kaupungilta jonkun koira, pinseri, meni ohitsemme kamalaa paniikki juoksua. Ei saatu sitä pysähtymään, saati kiinni. Kyllä jollekin tuli nyt surkea uuden vuoden aloitus. Onneksi ei ole pakkasta. Toivotaan, että koira löytää isäntänsä pian, tai isänta koiransa. Kumma, kun ihmiset eivät ota vakavasti näitä varoitteluja, että jotkut eläimet todella kärsivät tuosta paukuttelusta. Oma PoikaKoirani vain haukoitteli ja välillä kuunteli pää kallellaan, että mitähän tuolla ulkona tapahtuu.

Uuden vuoden lupaus: lupaan käydä vaa´alla joka maanantai!


Siivoilen tänään joulun pois. Vaikka perinteisestihän "paha Nuutti pois vie".

5 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta !
  Onko paino itseäsi varten vain vai kerrotko blogissakin ?

  Tampereella oli klo 23 hiljaista kuin pyhäpäivänä. Ilotulitus oli klo 22 ja kaikki oli sen jälkeen hävinneet johonkin. Sai ajella aivan tyhjillä kaduilla. Tai no, paukkeita kuului, mutta ei siis ihmisiä näkynyt. Ihmeellistä.

  VastaaPoista
 2. Hyvää tätä vuotta!

  Meillä joulu on varastossa ja pesukone hyrisee tyytyväisenä. Koiran kanssa käytiin tunnin lenkki räntäsateesta huolimatta. Menee se vuoden ensimmäinen päivä näinkin.

  Meillä naapurustossa ammuttiin raketteja vielä neljän aikaan aamuyöstä, olin jo lievästi närkästynyt. Koira ei pelkää raketteja, mutta meinasi välillä villiintyä niiden katsomisesta ja kuuntelemisesta. Laitoin säleverhot kiinni, äänelle ei voinut mitään.

  VastaaPoista
 3. Ilmoitan painon sitten täällä kun on jotain ilmoitettavaa. Laihdutus-blogissahan sitä ollaan...

  AikkU ja Olli: Intiössä ja Kasrmilla ei paljoa lapsiperheitä asustele. Ja opiskelijanuoriso käyttää ilmeisesti rahansa johonkin muuhun. Hyvä!

  VastaaPoista
 4. Voi koiraparkaa... Uusi vuosi ei oo koirille iloinen asia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole kuulunut/näkynyt koirien katoamisilmoituksia, ehkä jutulla on onnellinen loppu!

   Poista