torstai 10. tammikuuta 2013

Nyt se tuli!

Nimittäin Ostos-kanavalta tilaamani Nicer Dicer Plus. Kuten aiemmin kirjoitin, en ole koskaan tilannut mitään yleensäkään mistään. Kun olin pieni, äidin kanssa tilattiin joskus jotain Anttilan postimyynnistä. Nykynuoriso näkyy tilaavan ihan suveereenisti nettikaupoista vaikka mitä. Minä vahän arastelen. Entä jos esim. vaatteen koko ei olekaan sopiva? On siinä oma vaivansa lähettää tuote takaisin. Kaupasta sovittamalla saa kerralla sopivan.

Tilanne klo 15.40:
Pesemättömät salaattiainekset odottavat. Harmi, kun unohdin ostaa oliivit. Siis pesin ainekset ja revin salaatinlehdet perinteisesti kuppiin. Poistin tomaattien kannat, pilkoin kurkun vähän päälle sentin paloihin, kuorin ja puolitin sipulin sekä lohkoin puolet tuosta cantaloupe-melonista.
Ja sitten pilkkomaan! Leikkasin purjon sopivan mittasiksi pätkiksi ja halkaisin ne. Kurkunpaloja tuohon mahtui kerralla kolme. Tomaatti meni hienosti 8 lohkoon. Vaikein leikattava oli fetajuusto. Se tahtoi jäädä kiinni teriin. Sipuli meni hienosti pieneksi.

Ja klo 16.04 tilanne oli tämä:Ja eiku syömään! Meni kaksi annosta. Tulee varmasti käytettyä tuota konetta vast´edeskin. Tosin tiskiä tuli aika paljon, mutta onneksi kone pesee.
7 kommenttia:

 1. Minäkin meinasin tuohon langeta. Ja vieläkin vähän mietin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ilmankin toimeen tulee, mutta kyllä se nopeutti salaatin tekoa!

   Poista
 2. Tiedän laitteen, vaikuttaa kätevältä ja telkkarissa pilkkominen sujuu kuin Strömsössä. Annos näyttää oikein herkulliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli hyvää. Harmi kun nämä huonossa valossa otetut kuvat eivät tee oikeutta salaatin väreille.

   Kyllä pilkkominen sujui nopsaan, mutta pitihän siinäkin jotain esivalmisteluja tehdä. Mutta tulos on tasakokoista!

   Poista
 3. Siis mitä tuossa toisen kuvan oikeassa laidassa on? Ihan kuin raparperin varsia.
  Hyvännäköinen salaatti!

  VastaaPoista
 4. Ei kun sehän on halkaistu purjo. Päivän kuva-arvoitus. :-)

  VastaaPoista