lauantai 26. tammikuuta 2013

Voihan kalsarit!

Niin se on tämäkin talvi melkein ohitettu ja ohitettu nimenomaan ilman sukkahousuja! Ei voi olla inhottavampaa ja vastenmielisempää vaatekappaletta. Koiraa ulkoilutettaessa pitää kuitenkin olla jotain lämmittävää jalkoja vasten. Niinpä ostin viime keväänä alennusmyynnistä tällaiset Odlon urheilukalsarit. (Kuvassa taitaa olla miesten malli)


Näissä on jos jonkinlaista tukea ja joustavuutta. Mutta voi kauhistus! Vasta tänään huomasin, että olen koko ajan pitänut näitä väärinpäin jalassa. Siis nimittäin etupuolta takana. Heh. Näissä ei ole minkäänlaista lappusta, joka osoittaisi, kumpi puoli tulee taakse tai eteen. Onkohan minun kävelysuoritukseni PoikaKoiran perässä ollut nyt vähän tehottomampi, kun ollut kalsaritkin väärinpäin jalassa?

6 kommenttia:

 1. Onneks kalsarit ei näy toppahousujen alta. Mä laitan pakkaslenkille yleensä verkkarit toppahousujen alle Ei tartte inhottavia kalsareita, sukkahousuista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näissä on vielä se, että jos nämä pistää oikenpäin jalkaan, niin niihin mahtuu kyllä isompikin maha. Olin ajatellut isomman puolen kuuluvan pepulle.

   Poista
 2. Jee, löysin ikäiseni elämäntapamuuttajan! Itsellä muutos vasta alkumetreillä. Sinulla jo hienoja saavutuksia. Onnea. Mukava päästä lukemaan blogiasi! Tervetuloa vastavierailulle minun blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa joukkoon! Yhdessä sinnitellen eteenpäin!

   Poista
 3. Sukkahousut eivät ole minunkaan lempparivaatekappale. Tosin paksuista sukkahousuista olen oppinut viime aikoina pitämään. Kotiasu eli kalsarit ja paita saattaa siis välillä vaihtua sukkahousuihin ja mekkoon. Kummallista minustakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on varmaan ollut sukkahousut viimeksi jalassa jossain hautajaisissa... Samoin mekko.

   Poista