tiistai 29. tammikuuta 2013

Mitään ei jää haaskiolle!

Tässäpä jälleen todiste, että mitään ei jää haaskiolle meidän perheen ruokailuista.
Tämän päivän myöhäinen lounas. Sunnuntaillista lohta ja muusia. Launtaillista coleslaw-salaattia. Aika kypsä avokado jonka päälle puristelin lohelta jääneen sitruunan jämän. Ja juustoportin juustoa. Oli ihan hyvää.

Näissä myöhäisissä lounaissa on vain se vika, että ainakin minua alkaa ruokailun jälkeen väsyttämään ihan mahdottomasti. Ihan pakko on aina vetäytyä pikku nokosille. Joka sitten kostautuu illan unensaannissa. Mutta yritän pitää nokoset siinä 15 minuutissa.

Ja jälleen on ruokaohjelmia televisio pullollaan. Ihan pakko on seurata illan Master Chefiä. Onhan siinä kilpailijana meidän apulaiskaupunginjohtajamme, jota en kyllä sen koommin tunne enkä olisi nimen perusteella edes tiennyt ao. viran haltijaksi. Niin, ja myös se nuori tyttö täältä Pohjolasta...

4 kommenttia:

 1. Hyvä! Ei ruokaa kannata hukkaan heittää. Itsekin pyrin käyttämään mahdollisimman tarkoin kaiken, joten joskus ruoka-annokset ovat melkoisen kirjavia. :) Munakkaat voivat myös kätkeä sisäänsä monenlaista.

  Maistuvia ruokahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopea jäähdytys ja sopivan kylmä jääkaappi säilyttää ruoan pitkään. Eikös se ole ihan virallisestikin todistettu?

   Poista
 2. Ja minä kun en oikeasti heitä ruokaa myöskään ikinä roskiin, niin sunnuntaina sitten sen tein. Vieraiden jäljiltä jäi kakkua. En keksinyt, kuka sen lopun voisi syödä itseni ja miehen lisäksi, joista kumpikaan ei sitä tarvitse. Heitinpä sitten biojätteeseen. Voi että tuntui pahalle. Mutta parempi siellä kuin mahamakkarana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämmöiset roskiinheitettävät on ihan ymmärrettäviä. Minullakaan ei mitään kakkuja ole kotona. Vain silloin, kun on vieraita tiedossa. Ja toivottavasti syövät kaiken...

   Poista